Bugün jel olanını almaya gittiğimde görevli bayan bana spreyin daha kolay oldugunu söyledi ve öyle aldım ama aklımda jel olanı kaldı siz kullanıyorsanız sizce hangisi daha iyi? Jel mi sprey mi?

Bugün jel olanını almaya gittiğimde görevli bayan bana spreyin daha kolay oldugunu söyledi ve öyle aldım ama aklımda jel olanı kaldı siz kullanıyorsanız sizce hangisi daha iyi? Jel mi sprey mi?

Sprey olan açıcı ürünler daha iyi, krem ve jell ürünlerde nereye ne kadar sürdüğünü dengeleyemiyorsun orantısız renk dağılımı oluyor, ben bu jel üründen memnun kalmamıştım, sprey kullanıyorum uzun süredir ve çok memnunum tabi saç bakım kremi ve yağlarla desteklemelisin yoksa saçın kırılıp kopuyor sarı tonlu bir saça sahipsen özellikle
Yazın güneşin o sıcacık etkisini saçlarımızda hissetmek istemez miyiz? Eminim sen de denizden yeni çıkmış, güneşten hafifçe açılmış o doğal ışıltıyı arzuluyorsundur. İşte burada devreye L'Oréal Sunkiss Jel giriyor! Ama bir de diğer markaların saç açıcı spreyleri var. Şimdi hangisi daha iyi, gel birlikte bakalım! 😊
L'Oréal Sunkiss Saç Açıcı Jel, saçı kademeli olarak açarak güneşte hafifçe parlamış gibi doğal bir görünüm kazandırmak için tasarlanmış harika bir ürün. İçeriğinde bulunan kamelya yağı ve UV filtreleriyle, saçlarını beslerken aynı zamanda saç rengini açar. Özellikle saç rengini çok radikal bir şekilde değiştirmeden, doğal bir ışıltı isteyenler için ideal. Yani saçlarına o doğal, hafifçe açılmış görünümü katmak istiyorsan, bu jel tam sana göre olabilir! 🌟
Şimdi, gelelim bu mucizevi jelin nasıl kullanılacağına. İşin güzel yanı, kullanımı oldukça kolay ve zahmetsiz!
Evet, ama dikkatli olman gerekiyor! ✨
Boyalı saçlarda jel kullanmadan önce, saçının mevcut durumunu ve boyanın rengini dikkate almalısın. Özellikle koyu renkli boyalı saçlarda, jelin etkisi daha az belirgin olabilir ya da saçta farklı tonlar oluşabilir. Saçının ufak bir kısmında deneme yapabilirsin.
Gelelim asıl soruya: L'Oréal Sunkiss Jel mi, diğer markaların saç açıcı spreyleri mi daha iyi? 🌺
L'Oréal Sunkiss Jel: Jel formu sayesinde saçta daha kontrollü bir uygulama sağlar. Özellikle saçının belirli bölgelerini vurgulamak istiyorsan jel kullanımı çok daha pratik ve etkili olacaktır. Üstelik jel formülü saçta daha uzun süre kalabilir, bu da etkisini daha uzun süre hissedebilmen anlamına gelir.
Diğer Markaların Spreyleri: Spreyler genellikle daha geniş alanlara hızlıca uygulanabilir ve saçın geneline yayılmak için daha pratiktir. Ancak, bu da demek oluyor ki, bazen kontrolsüz bir şekilde saçın her yerinde eşit olmayan bir açılma olabilir. Ayrıca, sprey formülü jellere göre daha hafif olduğu için, saçın açılma süreci biraz daha uzun sürebilir.
Cevap
0Cevap
Ürün rengi aciyor ama sprey tarzda ürünlerin kullanımı daha kolay ve sağlıklı bunu elime direkt surdugunde cildini tahris eder dermokozmetik bilgisi olan birisi olarak konuşuyorum içeriği cok saglikli diyemem çünkü saclari kurutan ve sonuklestirwn maddeler bulunuyor kalin telli bir sacin varsa sacini sert yapar bilgin olsn
Bu ürün katil İsrailin ürünü. Yahudi firması Yahudi ürünü. Boykotludur. Lütfen almayın aldırmayın. Bu ürünlere verdiğiniz paralar mazlumlara mağdurlara mermi bomba olarak üzenlerin yağıyor.
İkisini de denedim sprey daha iyi kesinlikle. Daha hızlı sonuç alıyorsun
İkisi de çok iyi
Sunkisss çok güzel
Sprey daha etkili ve kolay denemiştim
nasıl bir sonuç elde ettin 😊
Benim saçım koyu olduğu için çok bir fark elde edemedim açıkcası 😊 saç yapısına göre degişiyor olabilir
Sprey
sprey daha iyi
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?