Bu foto bariz alerji olduğunu gösteriyor. Egzama diyenler olmuş ama alakasi yok. Elinin de kaşınmasi alerji olduğunu güçlendiriyor. Bu şekilde gece uyuyamayabilirsin acile gidersen antihistaminik ve steroid enjeksiyonu yaparlar kısa sürede rahatlarsiniz. Geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
Alerji olmuşsun dermatolok ya da ümbioloji servisine gidin aleejinin neden olduğunu araştırıp bulurlar ilk etapta storoit iğnesş yaparlar bir ampül kaşıntı gitsin diye
Selam, sen paylaşalı yaklaşık 1 yıl olmuş cevap verir misin bilmiyorum ama yazmak istedim. Attığın fotoğraf an itibariyle benim de sahip olduğum bir stres egzaması. Belirtileri bildiğim kadarıyla hiç kepek görmediğim saçımda kepek görmeye başladım, ensem kaşınıyor özellikle geceleri daha fazla, yara yapacak kadar kaşıyorum, kabarıyor ve kızarıyor. Senin ki nasıl geçti öğrenebilir miyim?
genelde stresli ve çok kafaya takan ya da hassas ciltli insanlarda meydana gelen bir tür egzama türü. kziariklik, yanma ve kaşıntılı olur. saç ve yüz bögesinde daha çok görülür.
Tetikler kavak ağacı çiçekli erik kayısı ağacı bunun gibi polen uçması yapıyo olabilir daha önce böyle bir şey yaşamadınmı polen alerjisini gripte sanıyo olabilirsin
En İyi Cevaplar