Ben güneş koruyucu kullanmadan dışarı çıkamayan bir insanım. Solante kullanıyorum ve oldukça memnunum. Fakat çok sürdüğüm için masraflı olabiliyor. :) Sebamed güneş kremi kullanan var mı ve memnun musunuz? #Gloster_
Kullandığınız güneş kreminden memnun musunuz? Hangi markayı tercih ediyorsunuz?
Merhaba Ben alman malı bir güneş kremi kullanıyorum. Aslında 49-63 TL arasında değişen güneş kremleri var ama ben yüzde otuz indirimli alıyorum. Çok iddialı. Şu sıralar kullandığım çeşidi, aynı zamanda nemlendirici yerine geçiyor. Sokağa çıkarken yüzüme sürüyorum. 50 faktör olan kremleri ise avustralya standartlarındaymış. Avrupa birliği standartlarından daha yüksek oluyor yani. özel ter ve suya dayanıklılık testlerinden başarıyla geçmiş olması. Bu demek oluyor ki bu kremi sürdükten sonra 4 saat süreyle suyla temas halinde olsanız bile kremin koruyuculuğu 50 faktörden aşağı düşmüyor ve eğer düşüyorsa ambalaj üzerine "50 faktör korumalıdır" yazamıyor, 4 saat sonra hangi seviyeye düşüyorsa onu yazmak mecburiyetinde Ama Avustralya standartlarında üretilmeyen kremlerde bu oran yarı yarıya düşebiliyor ve kremin ambalajı üzerinde ilk sürülüş anındaki koruma faktörü yazıyor çoğunlukla maalesef. Paraben ve mineral yağlar içermediklerini de ilave edeyim. Eğer üye olursan hem alacağın güneş kremini hem de şampuandan, antiaging kreimine kadar tüm ürünleri katalog fiyatı üzerinden yüzde kırk civarında indirimli alıyorsun. İlk siparişinize yardımcı olabilirim. Üye olduktan sonra sparişinizü internetten kendiniz verip, ürünleri kapınıza teslim ediyorlar. Bu kadar bilgili olmamın sebebi altı aydır bu markanın ürünlerinin neredeyse yarısını kullanmış olmamdır.
Memnunum, Roc kullanıyorum. Clinique güneş kremıde guzel. Sebamedın güneş kremıde kullandım oda gayet guzel. Yüz temızlığım içinde sebamed kullanıyorum.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Roc mu Sebamed mi Clinique mi desem hangisi dersin?
Achromin krem kullanıyorum. Lekelenmelere ve güneşe çıkmadan önce kullanılan bir krem. Piyasa fiyatı 50-60 TL. ama ben bulgaristandan en fazla 10 TL. ye getirtiriyorum. Tavsiye ederim.
Ben krem olarak bunu kullanıyorum. 😄 Dışarı çıkarken de spreyi atıyorum çantaya, aklıma geldikçe sürüyorum. Roc gerçekten çok başarılı, bizim gibi "Hassas" tenlilerin beyaz atlı prensi.://
En İyi Cevaplar