Seksi olmak için 90-60-90 olmak gerekmez! Seksi olmak için illa güzel fizikli olmak gerekmiyormuş. Araştırmalara göre insanın zekası, davranışı ve hayata karşı duruşu bile seksi olmaya yetiyormuş. Sizce bir kadını ne seksi yapar? #minnnak
Seksi olmak için 90-60-90 olmak gerekmez! Sizce bir kadını ne seksi yapar?
bende kendi görüşümü paylaşayım. Zeka demişssin. evet katılıyorum. Nasıl kadın olunur nasıl adamın aklı alınır. nasıl kaçılır nasıl kovalattırılır. bunlar bir zanaat bence. kadınlık sanatı. Davranış demişssin bence bu da aslında zeka ile aynı bağlamda. Hayata karşı duruş ta tabi etkilidir. Yani aslında bu iş doğrusal değil. Güvenlik gören gözdedir. Seksilikte onla aynı fonksiyon demeyimde paralel diyim:D genelde güzel kız seksidirde. Aslında bu seksliğie kadınlar neden önem veriyor anlamyıorum. seksilik cici anlamı dısında aslında işin özü. seks isteği uyandırma gücüdür kadında. yani si kilibilite:D bazı kız ugrasmaz ama erkeğe güzel gelir kimisede çok seksidir ama o erkek begenmedikce anlamsız. bence kardasyan seksi meksi değil mesela. ama işin özü güzellik fizik malsef en agır etkiye sahiptir kimse kendini kandırmasın. tabi toplumu mutlu etmek adına klasıktir bu. işte kadında zeka önemli vs diye. ekrekler dünyasında diyebilirim ki o istisnadır. güzellik önemlidir. begenmesse erkek ilgi sıfırlanır. whatsaptan yazarsın 2 saat sonra görür 3 saat sonra yazar. ama güzel kızsa 10sn deyazar. neyse bence en önemli şey fizik. sonra o dişil bakıslar. isterik vucut. albenisi yüksek yürüyüş. ve "ben karıyım la anlamıyon mu " seklınde bir ses tonuyla davetkar konusmalar. 90 60 90 da yalandır. ama tabi bir kadın fiziği olcak mumkunse göbeksiz fit
90-60-90 gerekmez ama düzgün bir fizik önemli bence. ikinci olarak ifadeler, mimikler ve jestler gelir. daha sonra üçüncü olarak giyim kuşam ve makyaj diyebilirim. ilk iki maddeye sahip olmayan kadın tepeden tırnağa ateş kırmızı giysin, kırmızı rujla dudaklarını ileri doğru büzsün, en fazla yoksunluk çeken erkekleri etkiler gibime geliyor.
Bakıldığında seks duygularını çağrıştıran demek Peki, insan soyut bir kavram olan "zeka" ile yine soyut bir kavram olan "seks" duygularını nasıl karşı tarafta çağrıştırabilir?
Bunun akılla mantıkla ilgisi var mı sizce çocuklar? Tabi ki yok. Yani size tavsiyem, biraz düşünün yav
Zekasını kullanan kadın, Pürüssüz bir cilt, güzel bakan gözler, çekici bir koku, bakımlı saçlar, dozunda olan bir makyaj veya yerinde olan dekolteler genelde ama yinede seksilik bir bütün gibi.. Bazen sadece ayrıntıda gizli bazense hiçbişey yapmadan kendiliğinden gelişen hareketlerde bana göre.. 🙂
Şimdi senin dediğin zeka davranış hayata bakış kadını sevmenin sebebleridir ama sexsilikle alakası yok sexsi kelimesinin anlamı tahrik etme arzulamaya sebeb olmadır. E buda güzellikle falan olur ama siz Bos verin akıllı zeki olun davranışlarınıxla erkeğinizi aşık edin daha iyi çoğu sexsi kadın aldatılir çünkü kocası sevmiyordur onuna Seksi diye evlenmiş daha Seksi birini bulunca neyse..
bence bu kişiden kişiye göre değişen bir etken olmasına nazaran, bazı özellikler hepimiz üzerinde aynı etkiyi yaratır. Hareketi, tavrı, gösterdiği tepkiler dudak ısırması bile bence etkindir. Zeka tabii ihmal edilemez. bir kadın ne kadar güzel olursa olsun canım ise her zaman geride başlar :)
Valla vücudu seksi olmayan bir kadın naparsa yapsın seksi olamaz. seksi olduğunu zanneder sadece.90 60 90 şart olmasa da ince bir bel ve kıvrımlı hatlar seksilik için şart...
Aynen bı bakıyırım mesela kız cok cekıcı ama konusması karakterı ergen aptal hareketler tüm cekıclıgı yok oluyor ya da erkek duşkünü guzel kızlar. En nefret ettugum
Yemeğin salçalısı kaıdnın kalçalısı bence kadın dediğin etli butlu olur ne öyle zapzayıf ayrıca konuşması , yüzü , mimikleri bile seksi yapabilir insanı
En doğru yorum. 👍 Bazı kızlar var bir deri bir kemik kendilerini çok çekici zannediyorlar. Elini omuzuna atıyorsun, kemikleri batıyor ya 😂 Dediğin gibi azıcık etli butlu olur.
seksi olmaya kendini meta gibi gostermeye iten sebeb nedir bence bunu kadinlar sorgulamali.. sonra beni yataga atmaya calisiyorlar diyen bikbik konusan kadinlarla dolu oluyor...
Seksilik görünüşle ilgili olduğundan elbette sadece vucut değil yüz bakış duruş makyaj elbise bir çok faktör var. Ama zekası ve hayata duruşu nasıl bir insanı seksi yapar bilemedim.
bu cinselik sorusu degilmi biz sorsak kaldirirlar. katagoriye :-) guzel kalca dik memeler derin dokolte dolgun dudak derin bakis iri gozler cok istedim bilemedim. neyse nefes alsin yeter :-) olmadi isigi kapatirz
Rakamlara takılmak kadınların kızların zeka seviyesinde dibe vurduğu anlardir. Misal 180 boydaki bir kızın 65 ile 70 kilo aralığı normaldir ama 70 kelimesi kurşun gibi gelir 😂😂
Bir kızı seksi yapmak için bence zeka ve bakışlar önemli. bu konunun dışında bir şey söylemek de istiyorum. seksi kızlardan daha iyi bir şey varsa o da tatlı bakışlı kemik gözlüklü kızlar :)
Türk erkeklerinin çoğuna göre cinsiyetinin kadın olması kafi, yani zaten bu sebepledir ki en çirkin, en berbat tipli kız dahi kendini Kraliçe 9. Elizabeth olarak görür.
Fizik ve tarzın hala seksi olduğunu savunuyorum mesela görseldeki hatun çok seksi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkegi de boyu yapmaz ama turk kizlari uzun boya tapiyor? 165 kiz bile 175 i kisa buldugunu soyluyor anlat bakalim onlara o zaman dedigini kabul edicem
Koyu renk ruju beğeniyorum ama erkekler seksi buluyor mu bilemiyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkeğin de kadının da kumralı :D ince güzel eller sıcak bir gülüş , zeka :D uzun bacaklar, elmacık kemikleri 😂 hemcinsimde en cok dikkatimi bunlar cekiyor
En İyi Cevaplar