Aleo vera diye bir şey duydum. Herkes çok memnun yüzdeki yaralara ve vücuttaki çatlaklara iyi geliyormuş. Kullanan ve memnun kalan var mı?

Mucize gibi bişey bende bitkisi var koparıp içindeki jeli yaralarıma sivilcelere yanığa sürüyorum ve hemen geçiriyor. Varlığına şükredilcek bir bitki
Aleo Vera özlü krem sabun vs kullananlar vardı etrafımda memnun kaldıklarını söylediler ama ben kendim kullanmadım ama bence dene belki iyidir
Knka bu elimdeki bitki içinde jel var yani sabun falan değil yara yerde kısa süreli bir kaşıntı yaptı
Aa anladım canımcım onu duymadım da kaşıntın için biraz bekle bence belki alerjik birşeydir ama geçmezse doktora git
tamam saol 😊
Ne demek :😊
aynı zamanda içindeki özü güneş yanıklarının iyileşmesini felanda sağlıyo tavsiye ederim bir dene
Ben sürdüm biraz önce kaşıntı yaptı acaba iyileşiyor mu?
ne için nereye sürdün?
yara için çene bölgemde yara var
ne yarası
cımbız yarası
iyileştiği için kaşıntı yapabilir mümkün olduğunca dokunma çok kaşınırsa parmağının ucuyla tırnaklamadan ovala yavaş yavaş geçer
יⓩⓑ İçeceğini denedim fazlasıyla memnunum.
içeceği ne işe yarıyor kilo falan verdiriyor mu?
Cevap
3Cevap
Kanka aleo vera diye birşey duydumla başlayan cümleye okey değilim yeni mi duydun. İyidir hoştur kullan
Knka yeni duydum yani şimdi bir arkadaş getirdi yara yere sürdüm kaşıntı yaptı acaba iyileşiyor mu?
Uzun süredir yara var geçmedi bunu geçirir diye verdi bana
Abd bundan ürünler üretip satıyor forever living diye. Türkiyedede satılıyor ürünleri. Bu bitkinin asıl anavatanında yetişmiş olması daga iyi oluyor.
Yok burda bir arkadaş yüzümdeki yara izi için verdi ama kaşıntı yaptı anlamadım iyileştirme etkisi falan var mı?
Nasıl krem mi bitkiyi mi sürdün
bitki verdi içindeki jel gibi sıvı vardı bende sürdüm
Alerji yapabilir jel sonuçta işlenmemiş yaramadıysa sürme
yara yerde kaşıntı yaptı yüzüme de sürdüm yüzümde kaşınmadı
Dediğim gbi işlenmemiş olduğundan yapmış olabilir
peki eczanedekiler işlenmiş mıdır?
Alim mı cenemde yara var ve kötü duruyor
Her eczanede bulunmaz ya zor bulursun. Doktora gösterip ona göre melhem alsana
O kadar çok yere gidiyorum ki kendime ayıracak vaktim yok resmen
Nere gidiyon gız. Eczaneye göstersen o da verir
bende bitkisi var bir konuda değil çoğu konuda faydalı bir bitki
benim cenemde yara vardı sürdüm kaşıntı yaptı
aynen ortadan bölüp sıvıyı yaralara sürüyor bizimkilerde iyi geliyor
yeni duydum yaraya iyi geliyor da kaşıntı yaptı iyileşiyor mu acaba?
onu bilmiyom
Yine de sağol
İyi ama çook da değil
Nasıl yani
Yani iyi geliyo ama gözle görülür bir etkisi yok
o ne la
bitki içinde jel var
suphanallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar