Kizlar benim bas parmagim yayvan digerlerinde sorun yok ama basparmagim cok sinir bozucu buna nasil takma tirnak takabilirim cok genis enine dogru bir yardim etseniz moralim bozuldu
Kızlar, Takma tirnak nasil takilir?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
şşdiloşş sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bu benim arkadaşımda da Var bence Takma Ben arkadaşımın bu parmağını özellikle Severim. Biz farklılıklarımızla Özeliz Bence Takma Kafana Şükret ki parmağımız var 😍
Dalga Geçenlerin ne kadar Beyin yoksunu Olduklarının Farkına Varmanı öneririm :) inanki Kafaya Takılacak Bir durum Değil onlara De ki "Benim farklılığım Parmağım ya Sizin olmayan Beyniniz Çok mu doğal Sanıyorsunuz?"
Hayatta Şükredecek OKADAR Çok şeyimiz Var ki.. inanki bunların farkında Olmak İçin bazen ağlamaya Bile İhtiyacımız Oluyor.. ama Seninle Dalga Geçenler dahi sana Bir rahmet tokadıdır.. düşünsene O yayvan Dediğin parmağın Olmadığını Kalk Ve Baş parmağını kullanmadan Bir Kalem Tut çatal Tut Bardak tutmaya Çalış.. sonra Parmağını kullan Görüntüsünün bile ne kadar şükredilecek Birşey Olduğunu Düşün.. ha Birde Rabbim seni o Parmağınla Farklı yarattıysa Sen insanlardan Farklı ve Herkesten Özelsin Bunu da Tekrar tekrar İdrak Et Parmağına Bak Ve Şükürler olsun de Daima 😍 o senin Nişanen Olsun imzan Olsun Adına Özel Olsun böyle düşündüğünde bu Bu çok güzel birşey emin ol
En İyi Cevaplar