paslanmışsınız modanız geçmiş.
Afrikalı kızlar daha güzel mi?
paslanmışsınız modanız geçmiş.

herkesın fıkır ve dusucesıne saygım sonsuz haddımı asmadan kendı fıkrımıde beyan etmem gerekırse bır taraflrını teshır ederek goz boyamak guzellık ıse bana gore cok basıtler
Semtte parası olmayan kardeşlerimizin bir numaralı tercihleri , fakat biraz koktuklarından bahsediyorlar... lakin muamele iyiymiş...
😂😂
oo demek level atlayarak afrikalilara gectiniz :D
güzeller.
Aynen artık ruslar yetmiyor 😂 ama dönüp dolaşıp gelecegimiz yer Türk kadını
tamam ablası sana afrika lı gız alalim..
yok abla ya benim aklım daha ruslarda henüz tam karar veremedim 😂
iyi karar verdiginde haber ver istemeye gideriz
tamam 😂😊
tşkler
Cevap
4Cevap
Guzellermi diye sorupta guzel secenegini koymayan arkaddasimiz bayanlar mal mi ki afedersin de malzeme iyi diyorsun.
feminist 😂
Feminist degilim. ama anlasilan sen bayan ruhundan anlamiyorsun.
anlıyorum ama sen çok hassas bayansın senden başka bunu soran olmadı
Orasini ben biilemem. insanlar kullandigi kalip ya da cumlelere gore toplumdaki yerleri isgal ediyor
Bayan değil kadın
@asdasdasdaf bayan daha nazik bir kelimedir. hem kadin hem kzlar icin kullanilabilir.
Sorun orda zaten neden kadın kız ayrımı yapıyorsun? Zara göre mi? Belli bir yaştan sonra hepimiz kadınız zar fark etmeksizin
@asdasdasdaf iyi de toplumda isimlendirme bu sekilde. kaliplasmis birsey. elbette olmasin ama boyle. bayan daha guzel nezaketen de hitap da
Ee yanlış söylüyorum ki toplumdaki yanlış düzelsin. Kim olsa söylüyorum internette olsun gerçek hayatta olsun biz kadınlar bile dikkat etmezsek erkekler hiç takmaz. O kadar taktım ki konuya yanımda telefonla konulurken tanımadığım biri dese bile uyuz oluyoruö
@asdasdasdaf Ben de sizin gibilere uyuz oluyorum BAYAN işte BAYAN hayret bir şey bunca yıl deniyodu bir şey yoktu da şimdi mi sorun oldu? Adamın koyduğu şıklara kızacağına gelmiş burada boş duyar kasıyosun
Her zenciyi neden afrikali zannediyosunuz ki fransiz olabilir portekizli olabilir
fransız zencimi olur la 😂
Var olmazmi
Her kesin kendine göre bi güzelliği vardır bunu rengine ırkına ülkesine göre kıyaslayamayız Allahın yarattığı her varlık çok güzeldir çirkin bir şey yoktur sadece insan çirkin bakabilir hepsi bu bakışaçısı...
Bence yüzleri çok güzel
popoya öyle odaklanmisimki yüzü hiiiiç fark edemedim 😂
yüz kötü ki
🤔 olabilir
Aids ol gor ebeninkini
Brezilyalılar desem kdkd
Güzel kız olunca ülkeye takılıyor musunuz sanki
Tilki kürkçü dükkanı 😅
zevkler ve renkler tartışılmaz
Herkes kendine güzel
Gayet iyiler
hahah aynen nefes almaları yeterli 😂