• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Cilt Bakım

Yüzdeki ton farklılıkları nasıl eşitlenir?

PrettySweetyWoman
PrettySweetyWoman Takip Et
Master Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
23
Yapay Zekaya Sor

Tabi makyaj malzemesi olarak sormuyorum, o yüzden BB CC krem önermeyin lütfen :) Doğal veya kimyasal herhangi bir ürün biliyor musunuz? cilt tonu nasıl eşitlenir?

Cilt Soruları Makyaj Soruları Ürün Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • KSMakale
    KSMakale Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 98%
    +1 yıl

Selam KScan! Duyduk ki yardıma ihtiyacın varmış. Aklına takılan soruları cevaplamaya geldik.

Cilt Tonu Nasıl Eşitlenir?

Cildinize ne kadar iyi bakarsanız bakın, hayatınızın bir noktasında eşit olmayan bir cilt tonuyla karşılaşabilirsiniz. Genellikle hiperpigmentasyona bağlı olan eşitsizlik, güneşe maruz kalma, cilt tipi ve yaş gibi birçok faktörden kaynaklanabilir. Cilt tonunu eşitlemek için aşağıdaki önerileri uygulayabilirsiniz.

1. Niasin İçeren Bir Ürün Deneyin.

Cilt tonunu eşitlemek için niacin içeren ürünler kullanmak iyi bir seçenek olabilir. Niasin (Vitamin B3), cildin nem seviyesini korumaya yardımcı olur, hücrelerin yenilenmesine ve cildin sağlıklı görünmesine yardımcı olur. Ayrıca, niacin, ciltteki melanin üretimini azaltarak cilt tonu farklılıklarını azaltır.

Niasin içeren ürünler arasında cilt tonunu eşitlemek için kullanılan serumlar, tonikler ve nemlendiriciler bulunur. Bu ürünler cildinize düzenli olarak uygulandığında, cilt tonu farklılıklarını azaltır, cildinizi daha aydınlık ve sağlıklı görünmesine yardımcı olur.

2. Cildinize Düzenli Olarak Peeling Uygulayın.

Cilde peeling uygulamak, herhangi bir cilt bakımı rutininde önemli bir adımdır. Eşit olmayan bir cilt tonunuz varsa, yüzünüzü yıkamak için peeling temizleyici kullanmanızı öneririz. Düzenli olarak peeling yapmak, gün boyunca cildinizde biriken kiri, yağı ve diğer yabancı maddeleri temizlerken ölü cilt hücrelerini temizlemeye yardımcı olur. Ayrıca, koyu lekelerin ve diğer renk bozulmalarının görünümünü iyileştirmeye yardımcı olabilecek hücre dönüşümünü de teşvik eder. Ancak, cildinize uygun bir peeling yöntemi seçmek önemlidir. Özellikle hassas ciltlerde yoğun peeling işlemleri cildi tahriş edebilir ve zarar verebilir. Bu neden cildinize uygun peeling yöntemini bulmak önemlidir.

3. Her Gün Güneş Kremi Kullanın.

Güneşin cildinize zarar vermesini önlemek için her gün güneş kremi kullanın. Bu sadece güneş yanıklarından kaynaklanan ani kızarıklığı ve soyulmayı önlemekle kalmayacak, aynı zamanda yaşlılık lekelerinin oluşumunu da önleyecektir.

4. Cilt Bakım Rutininize C Vitamini Ekleyin.

C vitamini, güneş ve çevre kaynaklı cilt hasarını tedavi etmeye yardımcı olan ve serbest radikalleri nötralize eden güçlü bir antioksidandır. C vitaminini cilt bakım rutininize eklemek, parlaklığı geri kazanmaya, hiperpigmentasyon görünümünü gözle görülür şekilde azaltmaya ve donuk cilt görünümünü canlandırmaya yardımcı olabilir. Tüm bu faydalar, cildin genel tonu üzerinde etkiye sahiptir.

5. Cildinizi Düzenli Olarak Nemlendirin.

Pürüzsüz, sağlıklı görünen bir cilt için günlük olarak nemlendirici kullanmak önemlidir. Kuru cildin iltihaplanma olasılığı daha yüksektir çünkü doğal yağ ve nem bariyerinin bozulduğunu gösterir. Cildi nemli tutmak, her türlü yaralanmaya daha iyi dayanabilmesi için cildi sağlıklı ve güçlü tutmak anlamına gelir ve kendinizi hiperpigmentasyondan daha da fazla korumanıza olanak tanır.

6. Bol Su Tüketin.

Su içmek, cildinizi nemli tutar ve sağlıklı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Yeterli miktarda su içmek, cildinizi güneş hasarından korur, ciltteki toksinleri atar ve ciltteki akne, sivilce ve diğer lekelerin azalmasına yardımcı olur.

Ayrıca, cilt elastikiyetini artırarak kırışıklıkları azaltır ve cildin genç görünmesine yardımcı olur. Bol su tüketmek kan dolaşımını artırır ve ciltteki renk tonunu iyileştirir.

7. Meyve ve Sebze Tüketimini Artırın.

Cilt tonunu eşitlemek için meyve ve sebze tüketmek oldukça faydalıdır. Meyve ve sebzeler, cildiniz için gerekli olan vitamin, mineral ve antioksidanlarla doludur.

Özellikle C vitamini, E vitamini ve beta-karoten gibi antioksidanlar, cildinize zararlı olan serbest radikalleri nötralize eder ve cilt tonunuzu iyileştirmeye yardımcı olur. Ayrıca, meyve ve sebzelerde bulunan su, cildinizi nemlendirir ve parlaklık kazandırır.

Özellikle koyu renkli meyve ve sebzeler, cildinizdeki lekelerin azaltılmasına yardımcı olabilir. Örneğin, koyu yapraklı yeşillikler (ıspanak, pazı vb.), havuç, tatlı patates, kırmızı biber, kara lahana, yaban mersini, kırmızı üzüm gibi besinler, cildinizin sağlıklı görünmesine yardımcı olan bileşikler içerir.

Ancak, meyve ve sebzelerin cilt tonunu eşitleme konusunda tek başına mucizevi bir çözüm olmadığını da belirtmek gerekir.

8. Sigara ve Alkolden Uzak Durun.

Cilt tonunu eşitlemek için sigara ve alkolden uzak durmak önemlidir. Sigara ve alkol, cildinizi olumsuz etkileyen maddeler içerirler ve düzenli kullanımı cilt tonunuzda dengesizliklere neden olabilir. Sigara içmek, cildinizi nemlendiren doğal yağların üretimini azaltır, cilt hücrelerinin yenilenme hızını yavaşlatır ve cildinizin elastikiyetini azaltır. Alkol tüketimi de cildinizin nem dengesini bozabilir ve cildinizde renk dengesizliği oluşmasına neden olabilir.

Cilt tonunuzu eşitlemek için sigara ve alkol tüketiminizi sınırlamanız veya mümkünse tamamen bırakmanız önerilir.

9. Cilt Tonu Dengeleyici Maske Kullanın.

Cilt tonunu eşitlemek için özel olarak üretilen maskelerden kullanabilirsiniz. Cilt tonu dengeleyici maskeler, ciltteki farklı tonlardaki bölgelerin rengini eşitlemek için tasarlanmıştır. Bu maskeler, ciltteki pigmentasyon sorunlarını hafifletmek, cilt tonunu düzgünleştirmek ve ciltteki kızarıklıkları azaltmak için kullanılabilir.

Cilt tonu dengeleyici maskeler, genellikle doğal içeriklere sahip olup, cildi nemlendirmeye ve beslemeye yardımcı olan bileşenler içerirler. Ancak, cilt tonu dengeleyici maskeleri kullanmadan önce cildinizin hassasiyetine ve tipine uygun olduğundan emin olmalısınız.

Cilt tonu dengeleyici maskeleri düzenli olarak kullanarak, cilt tonunuzda farklılıkların azalmasını ve cildinizin daha aydınlık, pürüzsüz ve sağlıklı görünmesini sağlayabilirsiniz. Bununla birlikte, cilt tonu dengeleyici maskelerinin tek başına yeterli olmadığını ve düzenli cilt bakımının da önemli olduğunu unutmamalısınız.

10. Salisilik Asit İçeren Ürünleri Deneyin.

Salisilik asit, cilt tonunu eşitlemek ve sivilce, siyah nokta gibi cilt problemlerine karşı mücadele etmek için sıklıkla kullanılan bir aktif bileşendir. Salisilik asit, ölü cilt hücrelerinin yüzeyden uzaklaştırılmasına yardımcı olur ve gözeneklerin tıkanmasını önleyerek sivilce ve siyah nokta oluşumunu azaltır.

Salisilik asit içeren ürünler, genellikle tonikler, losyonlar, yüz yıkama jelleri veya kremler şeklinde bulunur. Bu ürünler, düzenli kullanıldığında ciltteki ölü hücrelerin dökülmesine yardımcı olur ve daha aydınlık, pürüzsüz bir cilt görünümü sağlar.

Ancak, salisilik asit içeren ürünler, herkes için uygun değildir. Bazı insanlar bu ürünlere karşı hassas olabilir ve ciltte kızarıklık, tahriş, kaşıntı veya kuruluk gibi yan etkilere neden olabilir.

Ciltte Renk Farklılıkları Neden Olur?

Ciltte renk farklılıkları, birçok farklı nedenden kaynaklanabilir. Ciltte renk farklılıklarının olma nedenleri şunlardır;

1. Güneş hasarı: Uzun süreli güneş maruziyeti, cildin hiperpigmentasyonuna veya koyulaşmasına neden olabilir. Bu, özellikle yüz, eller ve kollar gibi sıkça güneşe maruz kalan bölgelerde yaygın bir sorundur.

2. Cilt hastalıkları: Bazı cilt hastalıkları, özellikle egzama, rosacea ve sedef hastalığı gibi kronik inflamatuar cilt hastalıkları, cilt renginde değişikliklere neden olabilir.

3. Hormonal değişiklikler: Gebelik, doğum kontrolü hapları veya menopoz gibi hormonal değişiklikler, ciltte hiperpigmentasyona veya koyulaşmaya neden olabilir.

4. Yaşlanma: Yaşlanma süreci, cildin pigmentasyonunda değişikliklere neden olabilir. Bu, yaşlanma lekeleri veya kahverengi lekeler olarak da bilinen hiperpigmentasyona neden olabilir.

5. Yara izleri veya akne izleri: Yara izleri veya akne izleri, ciltte renk farklılıklarına neden olabilir.

6. Genetik faktörler: Bazı kişiler, cilt rengi ile ilgili genetik faktörlerden dolayı doğal olarak hiperpigmentasyona veya hipopigmentasyona yatkın olabilirler.

Cilt renginde farklılıklar cilt sağlığı için önemli olabilir. Cildinde renk değişiklikleri fark ederseniz, bir dermatologla görüşmeniz önerilir.

En İyi Cilt Tonu Eşitleyici Ürünler Nelerdir?

Cilt tonu eşitleyici ürünler, cilt rengini düzeltmek ve cilt tonunu daha homojen hale getirmek için kullanılır. Bu ürünlerin içerisindeki aktif bileşenler, koyu lekeleri ve ciltteki renk farklılıklarını azaltarak daha pürüzsüz ve aydınlık bir cilt görünümü sağlar. En iyi cilt tonu eşitleyici ürünler şunlardır;

• Vichy Slow Age Gündüz Kremi
    • La Roche Posay Anthelios Pigment Correct SPF 50
    • SkinCeuticals Triple Lipid Restore 2:4:2
    • L’Oréal Paris Revitalift Ginseng Gündüz Kremi
    • Kiehl’s Clearly Correvtive Brightening & Smoothing Moisture Treatment
    • Lancome Renergie Multi-Lift Ultra Likit Krem
    • Gaia Remedies The Immaculate Ton Eşitleyici Gece Kremi

Bu ürünlerin hepsi cildin renk tonunu eşitlemek için üretilmiştir. İçerisinde size uygun olanı bulup, kullanabilirsiniz.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• pentin
    pentin Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 50%
    +1 yıl

Bende bir çamur maskesi var çokzel. Gerçi cool olduğum için Dubai'den gelmişti. bir kapak çamur getireyim toplantida sureriz sayko gibi haahah

2
    1 Yorumla
    • PrettySweetyWoman
      PrettySweetyWoman
      +1 yıl

Bir kapak getirme hepimize yetsin :/

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Pirincin cildi beyazlaştırdığını biliyorum:) ama her yöntemin bir yan etkiai oluyor iyice araştırmadan deneme😂

1
    2 Yorumla
    • PrettySweetyWoman
      PrettySweetyWoman
      +1 yıl

Pirinç unu ile maske yapıyordum bir ara aslında. Neden bıraktım bilmiyorum etki göremedim herhalde :/

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yalnız tüylenme yapıyor falan diye duymuştum ondan yapmadım ben pirinci 😂 öyle hemen etkisi olmazki ama :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bu soruya ne desem alakasız görüş olacak. ^^
    Yüzde ton farkı mı oluyor? Kızarıklık falan her halde kastın ya da öyle şeyler. Şu pudra gibi bir şey var ya onu tavsiye ediyorum. :D işe yarar her halde :D

Google amca: Yoğurt+ karbonatı karıştırarak maske uygulayın diyor (1 çay kaşığı karbonat, 1 tatlı kaşığı yoğurt)

1
    0 Yorumla
  • FrankGallegher
    FrankGallegher Takip Et
    Master Yaş: 28
    +1 yıl

Perwolle yika 😂😂😂. Saka bir yana benim annem doktora gitti bunun için krem felan onermislerdi. Onlari kullaniyordu. :)

2
    3 Yorumla
    • FrankGallegher
      FrankGallegher
      +1 yıl

Zarari yoktu sanirim bu arada onermeyin demissinde 😬😬

Yorumla
    • PrettySweetyWoman
      PrettySweetyWoman
      +1 yıl

Yok benim bahsettiğim krem makyaj amaçlı kullanılan😄

Yorumla
    • FrankGallegher
      FrankGallegher
      +1 yıl

Anladım. En doğrusu doktora gitmen.:)

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

43

Cevap

33

Cevap

• EvdekiKedi
    EvdekiKedi Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 32
    +1 yıl

Ben de cilt eşitsizliğinden şikayetçiydim. Cilt tonu eşitlemek için bakım ürünleri var onları deneyebilirsin işe yarayacaktır. Onun harici patates maskesi de cilt tonu eşitlemek için oldukça yararlı oluyor. Patatesi yüzüne uygulayıp yüzünü durula. Elma ve muz kubuğunu yüzüne sürebilirsin. Bu da cildine çok iyi gelecek.

0
    1 Yorumla
    • Mahinevberçeste86
      Mahinevberçeste86
      +1 yıl

Patetes masekesi etkisini hemen gösterir mi? Birde bırakirsak cilt eski haline döner mi?🙁

Yorumla
  • mertoseksüel
    mertoseksüel Takip Et
    FenomenXper 7 Yaş: 24
    +1 yıl

Bol bol sıvı tüket. Yüz bakımını artır. Eşit tonu eşitlemek için ürünler oluyor onlardan kullanabilirsin. Faydası olacaktır. Salatalık maskesini deneyebilirsin.

0
    0 Yorumla
  • GolgiAygırı
    GolgiAygırı Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 30
    +1 yıl

Göz altındaki koyu halkalar sorununu bir zamanlar ben de yaşıyordum. Cilt tonu eşitsizliği problemini birçok kişi yaşıyor. Cilt tonu eşitlemek için birçok yöntem bulunuyor.

cilt tonu eşitlemek
    cilt tonu eşitlemek

Cilt tonu nasıl eşitlenir, cilt tonu eşitlemek için yöntemler nelerdir?

Cilt tonu eşitlemek için maskeler

Cilt tonu eşitlemek için maskeler oldukça fayda sağlıyor. Ciltteki renk farklılıkları için maske kullanarak, bu sorununun önüne geçebilirsin. Yeşil kil maskesi yaparak cilt tonu eşitlemek mümkün. Haftada bir kere kil maskesi uygulayabilirsin. Ben yeşil kil maskesinin içine birkaç damla gül suyu damlatıyorum. Loeral Paris markasının cilt tonu eşitlemek için kremi bulunuyor. Ben kullandım ve faydasını gördüm. 

Cilt tonu eşitleyici doğal maskeler

Cilt tonu eşitleyici maskeler olarak; patates maskesi, gül suyu maskesi ve aloe vera maskesi yapabilirsin. Bu maskeler ciltteki renk eşitsizliğinin önüne geçmede oldukça faydalı. 
    - Gül suyu ile cildini düzenli olarak sil. Zamanla işe yaradığını göreceksin. Gül suyu cildi biraz kurutabilir. Bu sebeple nemlendirici krem uygulamalısın.
    - Patatesi kalın şekilde doğra ve yüzüne masaj yaparak uygula. 10 dakika kadar bunu yapmaya özen göster. Cilt tonu eşitleme için patates maskesi oldukça etkilidir. 
    - Aloe vera cilt tonu eşitleme için oldukça yararlıdır. Aloe vera maskesini haftada bir yapmaya özen göstermelisin. Jeli uygula ve 30 dakika kadar bekle. Ardından yüzünü yıka. 

Cilt tonu eşitleme için krem

Evene markasının cilt tonu eşitlemek için kremi bulunmakta. Cilt tonunu eşitlemeyi sağlarken, aynı zamanda cildi nemlendiriyor. Hassas ciltler için harika bir kremdir. Bunun dışında Missha markasının cilt tonu eşitleme için kremi bulunmaktadır. Bu krem de cildine çok iyi gelecek.

Cilt tonu eşitlemek ne yapılmalı?

Cilt tonu eşitlemek için bunlar dışında neler yapılmalı?
    - Bol bol sıı tüketmelisin
    - Yeşil çay tüketmeye özen göster. Yeşil çay poşetini yüzünde bekletebilirsin.
    - Beslenmene dikkat etmelisin.
    - Televizyon ve telefondan bir süre uzak durmalısın. Mavi ışınlar cilt eşitsiliğine neden olur.

1
    0 Yorumla
  • Dropgun
    Dropgun Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

Yüzünü temiz yıkarsan eşitlenir kirden yüzünü göremedim daha

4
    2 Yorumla
    • PrettySweetyWoman
      PrettySweetyWoman
      +1 yıl

Geçen vücuduma kese attırdım kadın hamamı böcek bastı sandı kaçtı, meğer benim kirimmiş.

Yorumla
    • Atarlı_prenses
      Atarlı_prenses
      +1 yıl

Haha ")) güldürdün

Yorumla
  • helioshybris
    helioshybris Takip Et
    Yoda Yaş: 27
    +1 yıl

neutrogena pembe greyfurt peeling
    Amway artistry tonik
    Amway artistry nem maskesi
    Amway artistry nemlendirici krem
    Kullanıyorum bunları işe yarıyor öneririm

4
    0 Yorumla
  • _aeternitas_
    _aeternitas_ Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 39%
    +1 yıl

Düzenli güneş kremi kullanma, peelingler ve cilt bakımı ile.

1
    0 Yorumla
  • asdasdasdaf
    asdasdasdaf Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 37%
    +1 yıl

Yüz beyazlatıcı kremleri araştır go to kadınlar kulubü ya da süslü sözlük biliyorlar bu konuları

1
    0 Yorumla
  • Xibalba4
    Xibalba4 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29 , eic 43%
    +1 yıl

Koyuluğunu açmak için pirinç maskesi yapanlar var ama denemedim hiç

1
    0 Yorumla
  • Efendimiss
    Efendimiss Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 65%
    +1 yıl

Eğer sonradan oluşan morlukların varsa patates veya pirinç maskesi yapmanı öneririm. Yeşil çayı yüzünde bekletmeni öneririm. Salatalık maskesi de fayda oluyor.

0
    0 Yorumla
  • _Dopamin
    _Dopamin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Türk kahvesi iç telvesini de yüzüne maske yap çok iyi geliyor

1
    0 Yorumla
  • Kivircikask
    Kivircikask Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 71%
    +1 yıl

Narlı doğal sabun bulursan onu kullan kizarikliga çok çok iyi geliyor benim kıpkırmızıydi hiç kalmadı

0
    0 Yorumla
  • elasu345
    elasu345 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 34%
    +1 yıl

Bu yaz geçen sene yamuk yandığım için sırf yanmayan yerlerimi yaktım az bir işlem kaldı seneye yazın halledicem

0
    0 Yorumla
  • leyals
    leyals Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 94%
    +1 yıl

La Roche Posey güneş kremini öneririm ten tonunu eşitliyo

1
    0 Yorumla
  • bebekrüyası
    bebekrüyası Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25 , eic 37%
    +1 yıl

Başkasının teninden kendime uygun olanları seçip bir parça alıp dikiyorum dldldk.

1
    0 Yorumla
  • Gloster_
    Gloster_ Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 27
    +1 yıl

Aloe vera, gül kremi :)

1
    0 Yorumla
  • kfkfkdkkfkfxnoanaak
    kfkfkdkkfkfxnoanaak Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 91%
    +1 yıl

yeşil fondetin var diye biliyorum kendi teninize göre renk alıyormuş istersen onu bi araştır

0
    0 Yorumla
  • LeaveTheWorldBehind
    LeaveTheWorldBehind Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34 , eic 38%
    +1 yıl

Kesin çözüm istiyorsan lazer gerekiyor. Onun dışında medikal ürünler var

0
    0 Yorumla
  • Morusevenhatunn
    Morusevenhatunn Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 37%
    +1 yıl

Yüzümde herhangi bişi yok kullanmıyorum oluşuna ölüşüne

0
    0 Yorumla
  • aryanadam30
    aryanadam30 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 61%
    +1 yıl

Profildeki güzellik sen isen uğraşma kendinle cildinle. Harika görünüyorsun

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Haftada bir kahve telvesi maskesi yap bence cilt ölü derilerden arınıyor ölü deriler gidince eşitlenebilir

1
    6 Yorumla
    • semalardaa
      semalardaa
      +1 yıl

nasil o

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Türk kahvesini içtikten sonra fincanda kalan kahve telvesini yüzünüze masaj yaparak sürüyorsunuz 10 dakika bekleyip yüzünüzü yıkıyorsunuz

Yorumla
    • semalardaa
      semalardaa
      +1 yıl

anldm cok saol canım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Rica ederim 😊

Yorumla
    • BlackBerry_94
      BlackBerry_94
      +1 yıl

Her cilde olmuyo o maske bana dokunmuştu

Yorumla
    • BlackBerry_94
      BlackBerry_94
      +1 yıl

Hassas ciltlere önermem

Yorumla
  • Kimmene27
    Kimmene27 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Biolog kremi var instegramda genelde onlardan memnunlar

0
    0 Yorumla
  • biacayipherif
    biacayipherif Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

... malları eşit olmadığında güzel oluyonuz sizi güzel yapan şey farklılık spesiklik kişsellik malmısınız

0
    0 Yorumla
  • REDHOTLINE07-9
    REDHOTLINE07-9 Takip Et
    Guru Yaş: 43
    +1 yıl

cevapları görmeye geldi, m belki bir şeyler öğrenir hatun tavlamada kullanırım...

2
    0 Yorumla
  • Mervehnmdiyceksiniz
    Mervehnmdiyceksiniz Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Oyle dogal maskeyle gecmiyor ne yazikki guzellik merkezine gidin

0
    0 Yorumla
  • Adaaa_58
    Adaaa_58 Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Yoğurt maskesiiiiiii ♥️♥️♥️

1
    2 Yorumla
    • PrettySweetyWoman
      PrettySweetyWoman
      +1 yıl

O nasıl bişi :/

Yorumla
    • Adaaa_58
      Adaaa_58
      +1 yıl

Tamameeen doğaal

Yorumla
  • siyah86
    siyah86 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    +1 yıl

cilt tonu eşitlemek derken? bir yanın siyah diger yanın beyaz mı?

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Koyu halkalar geçmiyor diye biliyorum estetik harici ama aloe vera jeli kızarıklığımı azaltmada çok yardımcı oldu sakinleştiriyor ve yatıştırıyor cildi.

1
    0 Yorumla
  • novel
    novel Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Cilt Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Doğal olmak gerekli bence

1
    0 Yorumla
  • BusraYavuzzz
    BusraYavuzzz Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    +1 yıl

Haftalık düzenli peeling yapabilirsin. Cilt bakım rutinine C vitaminli serum ekleyebilirsin. 🤗

0
    0 Yorumla
  • JDKAJDOAKJAK
    JDKAJDOAKJAK Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    +1 yıl

Ben güneş kremi kullanıyorum biraz beyazlatiyoda yüzümü

0
    0 Yorumla
  • namik___
    namik___ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Kendi yüzüne uygun olan cilt bakımını yap bilgi vermemişsin detayli

0
    0 Yorumla
  • sevimsizpanda
    sevimsizpanda Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28
    +1 yıl

Doğal olmak en iyisi.

1
    0 Yorumla
  • ucamayanejderiya
    ucamayanejderiya Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

hiç bilmiyorum hassas cildime surmem birşey

1
    0 Yorumla
  • deadangelss
    deadangelss Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 33%
    +1 yıl

Retinol ve aha bha serumlarla.

0
    0 Yorumla
  • JessPinkman
    JessPinkman Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Cilt Bakım konusunda 554 cevap paylaştı.

Fondöten olmaz mı

1
    2 Yorumla
    • PrettySweetyWoman
      PrettySweetyWoman
      +1 yıl

Makyaj istemiyorum 😄

Yorumla
    • JessPinkman
      JessPinkman
      +1 yıl

O halde bilemiyorum https://youtu.be/ZBhuGP6__qI

Yorumla
  • yokbeneskiüyeyim
    yokbeneskiüyeyim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26
    +1 yıl

Ben de öğrenmek istiyorum

0
    0 Yorumla
  • Midnightx
    Midnightx Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Concealer ve corrector kullanabilirsin

0
    0 Yorumla
  • Meraklıkedi51
    Meraklıkedi51 Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    +1 yıl

Bilmiyorum ama ulkemiz badana boyasi gibi

1
    0 Yorumla
  • atalantebia
    atalantebia Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 45%
    +1 yıl

Sinoz krem

1
    0 Yorumla
  • Setsusa1
    Setsusa1 Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 47%
    +1 yıl

Limon

1
    0 Yorumla
  • çılgınmargırıt
    çılgınmargırıt Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 32%
    +1 yıl

pudra belki

1
    0 Yorumla
  • Pempom
    Pempom Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl
    Cilt Bakım konusunda 942 cevap paylaştı.

Buz ile masaj yapiyirum limon sürüyorum gece

0
    0 Yorumla
  • WhatTheBok
    WhatTheBok Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Sabahları yüzümü yıkıyorum ajdjs

0
    0 Yorumla
  • sertt2222
    sertt2222 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Kıza bak maşallah bu nasıl güzellik böyle

0
    0 Yorumla
  • Etli_Butlu_Sever
    Etli_Butlu_Sever Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl
    Cilt Bakım konusunda 318 cevap paylaştı.

Goz altları ıcın poset cay😃

1
    1 Yorumla
    • Etli_Butlu_Sever
      Etli_Butlu_Sever
      +1 yıl

Yanaklarının nesi varmış

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kapatıcı dan başka çözüm yokk

1
    0 Yorumla
  • Dinlemeyiseven
    Dinlemeyiseven Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29
    +1 yıl

kapatici sadece

1
    0 Yorumla
  • fatiye
    fatiye Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

Ben anlamam

1
    0 Yorumla
  • buraqconi
    buraqconi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Makyaj yapmayarak

1
    0 Yorumla
  • GezegenAdam
    GezegenAdam Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Cilt Bakım konusunda 995 cevap paylaştı.

öyebşr saçmalıkmı var

0
    0 Yorumla
  • okaysert
    okaysert Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26
    +1 yıl

Salata kabuğunu koy veya maske yap

0
    0 Yorumla
  • kumraliniz34
    kumraliniz34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

tonik kullan

1
    0 Yorumla
  • Melekslmzzz
    Melekslmzzz Takip Et
    Xper 3 Yaş: 43
    +1 yıl

Bas fondeteni gitsin kanka😂

1
    2 Yorumla
    • MrCem35
      MrCem35
      +1 yıl

:):):):):

Yorumla
    • Özlemm000
      Özlemm000
      +1 yıl

😂😂😂

Yorumla
  • E-Lewies
    E-Lewies Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

Bilmiyorum maalesef

1
    0 Yorumla
  • Devilgirlx1
    Devilgirlx1 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Sırrımı versem mi bilemedim

0
    0 Yorumla
  • Nihat_04
    Nihat_04 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

Cidden böyle boş şeylerle zaman kaybetmeyin ya

0
    0 Yorumla
  • bygokturk
    bygokturk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Her gün dove sabun kullanarak

0
    0 Yorumla
  • SametKösem
    SametKösem Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Öptümü eşitlenir salya parıldar

0
    0 Yorumla
  • GokhanAla
    GokhanAla Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37
    +1 yıl

hiç fikrim yok

0
    0 Yorumla
  • ilaydazlN36
    ilaydazlN36 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Bu yüz tonikleriyle falan bence olabilir

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cilt Bakım > Sorular > Yüzdeki ton farklılıkları nasıl eşitlenir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Metre mezura farkı? 5 cevap verildi
Sayısal mı sözel mi eşit ağırlık mı? 6 cevap verildi
Sayısal mı sözel mi eşit ağırlık mı? 22 cevap verildi
Dudak üstü ton farkı nedendir? 1 cevap verildi
Kilogram ve Litre kıyaslaması soruyorum? 20 cevap verildi
Sözel mi sayısal mı eşit ağırlık mı? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨