Koku seçimleri güçlüdür: Her koku güzeldir ama her kokunun gücü farklıdır. Baharatlı ve odunsu kokular çabucak yok olurlar mesela, ama sandal ağacı kokusu biraz daha uzun ömürlüdür..Hani şu saat kaç olursa olsun misler gibi kokular saçan arkadaşınız var ya? İşte o, yalnızca doğru parfümü kullanmıyor, onun bu kokuyu korumak ve gittiği her yere götürmekle ilgili bazı stratejik planları da var... Kokunun nereye sürüleceğini bilirler! Parfümü sürdükten sonra dağıtmak için uğraşmazlar! Ne zaman parfüm sıkacaklarını bilirler! Ciltlerini nemli tutarlar! Parfümlerini düzgünce muhafaza ederler! (Gün içinde ara ara parfüm sıkarlar: Cildiniz yaşayan ve nefes alan bir organ. Koku üzerinizde sonsuza kadar yaşayamaz!) Hangi kokuları sever siniz? Sizin için parfüm önemli mi? #Meczup
Her daim güzel kokular saçan kadınların 5 sırrı! Hiç kokusuyla sizi büyüleyen biri oldu mu?
Bence parfüm önemli. Ama ağır kokular değil. Ve de aynı koku her yerde farklı etki gosterir. Aynı parfüm u bir arkadaşım deneyip odunsu koku almıştık, ben de deneyince şeker kokusu ön plana çıktı. Bu da önemli bir etken. Ve sadece parfüm degil, bazı vücut losyonlari da muhteşem ve kalıcı koku bırakıyor. Ben de öyle vr bir tane.
Benim için parfüm #aşk tır #balım yıllardır aynı kokuyu kullanırım arada değişsem de o hep sabit kalır. vanilya, Baharat, şekerli kokuları seviyorum. sıkılacak noktaları iyi bilirim , özellikle saçıma sıkarım saçta koku çok güzel duruyor. ve hareket ettikçe dağılıyor etrafa ;-)
kendine bakmasını bilen ve temizliğini gerkeli şekilde yapan kadının ten kokusu hiç bir çiçekte yoktur.. O nedenle öyle bir kadının parfüm kullanmasını hiç istemem.. ASlında ter kokusunu veya diğer kokuları bertaraf için sıkılan parfümler daha beter kokuya neden olmakta..
Parfümlerini yanlarında küçük tüp şişelerde taşısınlar, parfüm sıkılacağı gün mutlaka güzel bir duş ve sonrasında sürülecek yerlere nemlendirici kullanmak ve parfümü sıkıp öyle bırakın.. kızla buluşurken veya önemli bir durumda sadece 1-2 fıs yaparak ortama girin, bunu yaptıktan sonra bitmiştir.. ama herşey parfümle bitmiyor aga, parfüm bu işin tuzlama kısmı.. karizma giyim şekil yoksa parfüme 200-300 lira baymayın gerek yok.. ha birde sigaraya hergün para basıp bu fiyattaki parfümü eleştiren hanzolar size cuma çıkışlarında beleşe verilen hacı mis kokusunu öneriyorum.. sigara daha önemli
Koku gerçekten çok önemli ama söyle bir şey var ten kokusu cidden önemli bazı kişiler ne kadar parfüm siksada ten kokusu ile uyusmuyorsa berbat bir koku çıkıyor ortaya.. 3 yıldır aynı kokuyu kullanıyorum beğenen kişiler çok...
Evet önemli anasonlu kullanıyorum Bazen çiçeksi ağaç bilmem ne gibi parfumler kullanıyorum. Marka felan kullanmıyorum kokusu hafif ve uzun üreki olan patfümler tercihimdir.
Koku benim için çok önemli.. duyarliyim bu konuda.. :) Doğru parfumu kullanmakta önemli.. Meyvemsi ve odunsu kokuları severim.. Yıllardır kokumu değiştirmem ☺☺
Benim için parfüm kesnlikle olmazsa olmazlarım arasında , çikolatalı parfüm kullanıyorum favorim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
eski erkek arkadaşım kullandığım kremin kokusuna aşıktı resmen. ellerimi öpüp dururdu manyak. hayır git al 20-30 tl bişe, sonra sür sür kokla kendini nedir yani :d
vanilyalı bir kremdi hatırlayamadım şimdi adını. zaten önemli olan vanilya aroması. artık parfümleri bile var. sırf kokusu için alacaksan, araştır netten vanilyalı vücut parfümü diye çıkar :)
her kadın tenine uyumlu parfümü bilir diye düşünüyorum ve biz erkekler o kokulara bayılırız :) bu parfümün iyiliğinden filan değil kadının iyi seçiciliğinden kaynaklanan bir durum bence ;)
En İyi Cevaplar