Aktardan aldığım otlar işe yarıyor ama yağ hangi marka olursa olsun hiç bir etki etmiyor. Aktarların yeterince güvenilir olmadığını düşünmeye başladım.
Yağın soğuk pres yöntemiyle çıkarılmış olması gerekiyormuş. Bu da diğer yağlara göre iki kat daha pahalı olması anlamına geliyor. Markayı hatırlamıyorum ama bir aktarda bulmuştum ve birkaç cesit yağ işime yaramıştı.
Bu marka değildi ama öğrendiğim iyi oldu. Misir çarşısında bir aktarda bulmuştum. Limon yağı kapağı açıldığı anda bütün odaya kokusu yayılmıştı. Normal aktarda 5 tl olan yağa 15 tl vermemin sonucu tabi :)
hiç birisi etki etmiyor demeniz oldukça saçma soğuk pres doğala en yakınları bunlardır bizim insanımız sihirli deynek falan bekliyorlar hemen içeyim şifa bulayım bazı bitkiler sürekli tüketildiğinde ya da yağlar sürekli tüketilirse işe yarar bazı şeyleri alıskanlık haline getirmeniz gerekiyor
Univita kullanırsan 1 haftada faydasını görmeye başlarsın. Fazla sivilcem olmadığı için fakat bir kere çenemde kör sivilce çıkmıştı, alovera ile kurtuldum 1 haftada. Normalde kör sivilceler o kadar çabuk iyileşmez..
@busra2323b bu iş yağla olmaz , yağ dıştan nemlendirir yüzünü önce içerdeki iltabı kurutucaksın ki pislik ölsün sonrada lekeler için arı sütü kullan yüzüne arı sütünün hücre yenileyici ve botoks etkiside vardır
@busra2323b çözümün aloe vera, yağlı yiyecekleri fazla tüketme, cildini rutin olarak temizle. Loreal paris üç etkili temizleme jeli güzel... Yüzünü yıkadıktan sonra aloevera sür bitti gitti. :) Talya marka aloevera öneriyorum. Argan yağı vs doğal yağ alacak olursan migrosta univita marka var çok uygun ve doğal.
@busra2323b arı sütünü araştır bende anlatıyım kısaca arı sütü hücre yeniler zihinsel ve fiziksel gelişimi destekler iştah açar gelişim çagındaki kişilerde 1 yıll kullanımda 7 santim boy uzatıldıgı söyleniyor vesayre vesayre bunun gibi say say bitmiyor
En İyi Cevaplar