Bilmediğiniz konular hakkında konuşmaya bayılıyorsunuz. Kızlar yüzüne jilet vursa da en fazla tüyleri eski haline döner hormonlarından dolayı sakal gibi çıkmaz ha sizin çıkıyorsa hormonlarınızda bir sıkıntı var demektir. Kalın çıktığı düşünülüyor çünkü tüy adadaki gibi yeniden uzamıyor kesildiği yerden devam ediyor. Onun dışında bu yıllardır kullanılan bir yöntem ayrıca ciltteki ölü derileri alıp kan dolaşımını hızlandırdığı için yaşlanmayı geciktiriyor. Ada ise yüzü sarkıtıyor. İp desen hassas ciltlere zarar veriyor. Yine de seçim size kalmış. Ama ben tavsiye ederim
O çok beğendiğiniz marilyn monroe'yla özdeşleşen bir güzellik sırrıdır traş hanımlar. Ayrıca BÜTÜN ünlüler MECBURen yüzünü traş etmek zorundadır. Madonna bir ara yapmamıştı ters ışıkta yüzünün halini görmüştük gazetelerde çarşaf çarşaf. O yüzden boşuna gömmeyin kızı. Hayranı olduğunuz o ünlülerin hepsi yapıyor.
Bundan yillar önce lazer yaptirmistim. Doktor ihtiyacin yok sari ince tüyler lazerle cok zor gider demişti ama ben yine de yaptirdim. Tras tüyleri kalinlastirir mi bilmiyorum eğer kalinlastirmiyorsa yapilabilir çünkü lazer de ince tuylerde ise yaramiyor.
ben de normalde ağdayla alıyorum ama tahriş oluyor ve her yeri alamıyorum. şu kadınlara özel küçük jiletlerden de bir türlü bulamıyorum hiçbir yerde. bulduğum gibi gidip alıcam.
ben olumlu bakmiyorum tabiki. okulda bir arkadasla dalga gectiler gitmisevde jilet kullanmis. sora kapkalin cikmasin mi.. zaten erkekler tras oluyo iste iki gun sora sakallarinin nasil ciktigi ortada. hem gur hem sert hemde kalin
En İyi Cevaplar