Coffee Blend Scrub kullanan memnun kalan ya da kullanan memnun kalmayan var mı? İnternette coffeeblendscrub satışını yapan siteler güvenilir mi, kullananlar bilgi verebilir mi?coffe bled scrub
Cildin tonunu eşitlemeyi, selülitleri gidermeyi ve kuru cildin nem kazanmasını sağlayan maske. İçerisinde bakım yağı, Arap kahvesi ve deniz tuzu bulunuyor.
Cilde parlaklık ve yumuşaklık veriyor. Kokusu da harika bence. Dairesel hareketler ile 2-3 dakika uygulanıyor. 10-15 dakika yüzünde beklet. Haftada 3 gün uygulanıyor. Bence güzel ve işe yarar bir ürün.
Gratisde bile satılıyor artık Türk hamamlarinda bile kahve masajı var ürünler ve hiç yorum olmaması bence yeterli almamaya. Ben bir Türk kahvesi içiyorum dibini biriktiriyorum sonra dusda kullan oh mis dogal
Birkaç kere denedim ve memnun kaldım. Cildin yenilenmesini ve pürüzsüz olmasını sağlıyor. Selülitlere de iyi geliyor. Cilde harika nem veriyor.
Uygulanacak yeri su ile yumuşat. Uygula ve 15 dakika boyunca bekle. Zaten kuruduğunu anlıyorsun. Yüzünü yıka ve nemlendirici krem uygula ardından. Cildinin yumuşacık olduğunu göreceksin. 🙂
200 gr 69 TL İçeriği belli olan bir şeye bu parayı vermek saçma Çatlak tedavisi için servet harcayan insanlar var ve sonuç alıp alamayacağını bilmeden yapıyorlar çünkü henüz %100 tedavisi yok Bu ürün %91 başarılı diyor, ya sen %9 luk kısımdaysan? Al bir paket türk kahvesi içine tuz ve zeytinyağı koy kullan. 60 lira karda kalırsın 😂
"Şu kadar söyliyeyim 196k takipçisi olan bir hesapta 5k beğeniye karşı 10 yorum var sizce mantıklı mı en az yüzlerce olması lazım. Satın alınmış takipçiler beğeniler. Kolay kolay inanıp kimse almasın. İnternette pek bir bilgi olmasa da araştırın. " Bu mesajı instagram hesaplarında dile getirdiklerinde 1 dk içerisinde engellendim. Siz düşünün kötü yorum yapanları engelliyorlar. Kimse almasın dikkatli olun. Büyük ihtimalle yalan dolan.
Artı olarak buna 700 takip ettikleri var. Bir kişi 700 kişi takip etmez hele de bir şeyler sattığı hesaptan. Sen gidip arkadaşını takip eder misin etmessin etme sebebi. Takipçi hile kasma sistemlerini biliyorum. Siteye giriş yaptığınızda takipçi kasmak için sizi de birçok kişiye takipçi olarak gönderiliyor otomatik sonrasında siz siliyorsunuz. İşleyiş tamamen böyle.
Ben kullandım canım hem yara izleri hem çatlaklar için sadece bir paket aldım paketin sadece çeyreği dolu öyle dedikleri gibi 1 aylık kullanımlık YÖK içinde ve hiçbir faydasını göremedim sadece cildi biraz yumuşatıyor onuda hangi yağı sürsen yumuşatır almamanı tavsiye ederim
En İyi Cevaplar