Yorumlar hep bacım dolu ya sizene adamın saçı uzunsa bide hala kısa saçlı olsa yakışıklı olurmuş diyorlar ya oropsu yobaz çomarları sizi siz hala gerikafalı olun kısa saç sevin zaten çomarlar sizi bu sitedeki tüm kızlar böyle çomar hepiniz aynı boksunuz lan sizene dalgalı uzun saçlı adamdan kısa saçmış kısa saç çok bok gibi birşey adamın saçları sizden daha güzel diye kıskanıyorsunuz hala hadi şimdi hadi ordan olun gidin burdan anca kısa saç dersiniz hepiniz bozuk plak gibi ne buluyorsanız kısa saçta bu adam uzun dalgalı saçlı ve son derece yakışıklı saçı yüzünde demediğinizi bırakmadınız adama be kıza benziyormuş sizde boka benziyorsunuz biz diyormuyuz siz de boka benziyorsunuz diye ha ya oropsu çomarları sizi geri kafalı cahil beyinsiz pislikler
Sırf şu yorumu beğenmek için hesap açtım ya İlk defa yobaz olmayan birini goruyorum bence boyle sitelerde bu kadar. yorum yazarak zaman kaybetme yobazlar ne anlayacaka ya
yani ele avuca gelmeli. çok kısa değil jölelicek kadar olmalı gür geriye atabilmeli. Yukarı taranmalı. Ya da orta boy da olabilir yüz çene hizası en fazla.
Ama düz saçlı erkekler gibi her şekli yapamıyorum genelde şekil yapamıyorum akışına bırakıyorum anca saç şekil verilmeyecek şekilde kısaysa güzel oluyor
İyidir iyi diğer türlü yapış yapış görünüyo :) aynı benimde nereye gitsem barbie saçı herkes önce bir saçlarıma dokunuyo nasıl böyle diye diyorum doğuştan açılın 😂
Yani benim için saç çok önemli değil erkekte hatta şekil verilmiş olanını sevmem doğal olanları severim tabi benim gibi düşünen kız var mıdır bilemicem
En İyi Cevaplar