Yüzüm kuru cilt benim, yüzümü soğuk ağda ile aldım, öncesinde yüzümü temizledim, pudra sürdüm, ağdadan sonra tahriş kremi de sürdüm ama bazı bölümlerde sivilcelenme yaptı. Daha öncede böyle olmuştu,6-7 günde geçti şimdi napmam gerek krem ya da bitkisel çözüm önerisi olan var mı?
Yüzümü sir ağda ile aldım, hani şu soğuk ağda olanından ancak sivilcelendim. Yüzümdeki tüyleri nasıl temizlemeliyim?
Yaa benim de böyle olmuştu canım . Kuaför pudra sür ve pudrayla Ağda kullan demişti yine mi böyle olck yanii 😑😑 bide aldıktan sonra limon sürmek iyi geliyoms diye duydum. Ama doğru mudur bilmiyorum hemen de geçmiyor ya bir hafta falan kalıyor bunlar 😑
Kız ben aldım sirle sonra limon sürdüm sivilce çıkmadı bir dahakine aklında bulunsun biraz yakiyo ama ise yariyo bide sivilcelerin iyileşmesine de iyi gelir limon sürersen etken kurur mevcut sivilcelerin
onu her yaptıgında cıkar zaten bende traş olunca illaki oluyor .. nerem olursa olsun. zamanla geçer.. bu kadar zarar verme kendine .. güzelce yıka bekle gözeneklere zarar verme absürt şeylerle
Ana Sayfa > Cilt Bakım > Sorular > Yüzümü sir ağda ile aldım, hani şu soğuk ağda olanından ancak sivilcelendim. Yüzümdeki tüyleri nasıl temizlemeliyim?
En İyi Cevaplar