sabah kalktığımda boynum böyleydi kolye takmıyorum yatarken. sahte kolye taktım 2 3 gün ama son 2 gündür gümüş kolyemi takıyorum. uyumadan çıkarıyorum. hiçbir şekilde kaşınmıyor. sadece yanıyor dokununca.
Sahte kolyede kullanılan ( genelde sulfirik asit olur ya da benzeri ) kimyasal , vucut terinle reaksiyona geçmiş ve cildini yakmış.
Bunu gerekirse acilde ama kesinlikle bir dermatologa göstermelisin , giderken de o sahte kolyeyide götür. Bunlar çin malı genelde ve çok adice üretimleri oluyor. Bir pantolon kanser yaparmı? Adamların kumaşı ile yapılanlar cildi yakıyor , ya da ayakkabıları da aynı şekilde..
Duyduğun ilacı kullanma , katalizör etkisi yapabilir. Buraya da su vurup durma zira sulfür içeren herşey su ile çıldırır.
canım tshirtünün dikiş yeri sen gece yatarken büyük bir ihtimalle terlemişsin o dikiş yeride sürtünmüş deriyi soymuş o yüzden yanıyor mutfak peçetesini ıslat buzluğa koy bir kaç dakika dursun sonra o boynunu sil ve Arko krem varsa onu sür yoksa cilt nemlendiricini sür geçer
En İyi Cevaplar