Işıl ışıl bir cilt istiyorsan ilk olarak her gece mutlaka yüzünü yıkamalısın makyaj yapmamış olsan bile, yıkadıktan sonra tonik uygula tonik yoksa yağsız süt veya sodada olur. Maskeye gelince günlük maskeler tabini var ama ne kadar iyi ne kadar doğal olursa olsun cilde hergün uygulamak tüylenme vb sorunlara yol acıyor. Birde maske olarak ne istiyorsun sivilcen mi var ten rengin mi sabit değil cildin mi güzel değil hepsi için farklı maskeler var. Berrak bir cilt için hafta da iki gün uygulayabileceğin bir maske yazıyorum sana. Patates ve salatalığı soyup rendele, bir tutam maydanoz rendele, içerisine bal ve ezilmiş muz ekle karştır 10 dakika dolapta beklet ve yüzüne sür, 15 dakika sonra ılık suyla yıka ve nemlendir. Ve bir ipucu vereyim sana hiç bir maske 2 kere yaparak fayda etmez alışkanlık haline getirdiğin zaman faydasını görürsün
Buz kalibina maden suyu koyup donmasini bekle. Her sabah cildine bir adet sur. Cilt temizligi cok onemli , jel yardimiyla yuzunu gunde 2 kez yika. Arkasindan sıkılastirici tonik veya gülsuyu sür. 15 gunde bir turk kahvesi ve de az bir zeytinyagi yardimiyla peeling yap. 10 dk bekleyip bol suyla yika. 15 gunde bir cildin yagli ise yesil kil maskesi, eger kuruyla beyaz kil maskesi yap. Bol bol su ic. Gunde 2 litreyi garantile. En azda 8 bardak ic. Arada detoks sulari yap ve ic. Saglikli beslen. Protein ve karbonhidrati ihtiyacin kadar al. Asitli icecek cips cikolata uzak dur bunlardan. Elinle yuzune gun icinde elleme.
Bir kaşık yoğurt, karbonat, bir kaç damla limon karıştır sür. Karbonat bulamadım diye ben kabartma tozu ile denedim de suratım ateş attı. Birde sen öyle dene bakalım.
Maske olarak değil ama tonik olarak kullandığım doğal ve harika bir iksir var. :) bir cam şişenin yarısına içme suyu yarısına elma sirkesi doldur. Bununla her gece ve her sabah temiz cildini sil. Farkı çok kısa sürede farkedersin. Ha cildin kuru ise elma sirkesi miktarını biraz daha azaltabilirsin.
ne maskesi arkadaş ya... sabah aksam yağlı yemekler burger pizza yiyip hayatında spor yapmamıs insan maske diyor.. gidin bol bol suyunuzu için doğal beslenin sonuca zaten gideceksiniz..
En İyi Cevaplar