Kaş boyatmak tehlikelimidir. Siyaha boyatmk isterim. Albinoyum. Saclarimi sorun etmiyorum hatta rengini seviyorum. Ama kas ve kirpiklerim sorun cikartiyo. sadece kaslar siyah olsun yeter
doğalını bozmamalısın kaşlar kirpikler siyah olduğunda daha çok dikkat çekeceksin ve daha çok bakacaklar abartı durur bence o şekilde siyah ve beyaz gibi orantısız olur ama illede istiyorsan biraz kırdır rengini, ama kendin yapma bunu saç rengine uyabilen birşey yapsınlar
Abi fotodaki gözler sanamı ait sadece merak ettim maşallahı var. kaşlara vs. gelince bir uzmana gitmek mantıklı insan kendini rahat hissetmeli ama bence orjinali bozma
Bence kesinikle boyatmamalısın. Siz albinolar ne kadar farketmesenizde hassaslığınızın dışanda çok hoş bir görünümünüz var bunu kimyasal boyalarla bozma o güzel gözlerinin ve ten rengini siyahlarla gölgede bırakmanı istemem şahsi fikrim bu yönde :)
kaşını kızılımsı kahverengiye biraz turuncu gibi boya benim kaşım siyah açıcıyla açıyorum sorun olmuyo. kirpiğine de her gün rimel sür. fotoğraf senin mi?
En İyi Cevaplar