Tatlı kokuları seven kadınlar için ideal bir parfüm. Avon femme kokusu pembe greyfurt, armut ve yasemin tonlarından oluşuyor bu parfüm. Fiyatı 310 TL ama indirimde 150 TL'ye yakalarsın. Klasik bir parfümdür. Avon femme kullananlar genelde şey diyor, bir kere kullanan kolay kolay vazgeçemiyor. Ki haklılar. Bir arkadaşım yıllardır bu parfümü kullanıyor. Tatlı kokusu var dedim ya öyle ağır bir koku değil tabi. Bana göre hafif bir kokusu var. Öyle rahatsız etmiyor.
Avon Eve Alluring parfüm: Yazı anımsatan bir kokusu var, erik ve sandal ağacı kokulu. Ben yaz mevsiminde bu parfümü kullanıyorum. Çünkü çok sakin ve fresh bir kokusu var. 130 Tl fiyatı.
Avon Rare Pearl parfüm: Kokusu manolya, erik, karabiber, misk ve sandal ağacı içeriyor. Seksi bir kokusu var ama rahatsız etmiyor orta. Yakın bir arkadaşım kullanıyor. Parfümün adını kimseye söylemiyor yayılmasın diye. O kadar beğeniyor yani. 120 Tl fiyatı.
Avon Viva la Vita parfüm: Elma, mimoza ve sandal ağacı içeriyor. İnsanı asla rahatsız eden bir kokusu yok. Çok romantik bir havası var diyebilirim. 123 Tl fiyatı.
Avon Incandessence parfüm: Elmas orkide, beyaz şakayık ve frezya içeriyor. Çok çiçeksi bir kokusu var yani. Dilan Deniz Çiçek bu parfümü kullanıyor benden söylemesi. 123 Tl fiyatı
yanlis anlamayin ama avon gibi markalari kullanmamanizi tavsiye ederim. O 400 tllik parfumlerin 400tl olmasinin sebebi marka adi degil icerigindeki maddelet kimyasallardir. Yani sagliginiz icin bu tipteki parfumleri kullanmamanizi tavsiye ederim
En İyi Cevaplar