Güzellik & Bakım Sabah kalktığımda dudağım böyle sişmisti ne yapabilirim? McAnonim Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor dün sabah kalktığımda sişmisti biraz bu sabah kalktım daha da şişmiş ben uyurken oluyor bu anlayamadım bu neden olur ve nasıl geçer bir fikriniz var mı? Sabah kalktığımda dudağım böyle sişmisti ne yapabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Zeynep899 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl sivri sinek dudagimi soktugunda bn 0 3 Yorumla McAnonim +1 yıl sivri sinek sokmadı uyurken oldu dün biraz şişti bugün felaket olmuş botokslular gibi oldu sayesinde botoksa para vermicem 😂 Yorumla Zeynep899 +1 yıl bende uyusuodh zaten iri dudagim dev gibi geziodum Yorumla McAnonim +1 yıl bizim evde sivrisinek yok bu aralar strese bağlı mi oldu acaba 😑 Yorumla
Jagermeisterrr06 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl uçuk çıkmış 0 3 Yorumla McAnonim +1 yıl dünden beri böyle ve dün bu kadar sismemisti Yorumla Jagermeisterrr06 +1 yıl geçmiş olsun Yorumla McAnonim +1 yıl sağol Yorumla
MrsNarsister Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Böcek felan mı ısırdı acaba 😕 0 1 Yorumla McAnonim +1 yıl yok böcek isirmadi Yorumla
Elma_çekirdeğim Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Gece bilmeden ısırıyomusun yoksa 0 2 Yorumla McAnonim +1 yıl Bilmiyorum ki Yorumla Elma_çekirdeğim +1 yıl Allah allah Yorumla
Doçka21 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Aksama gecer 0 10 Yorumla McAnonim +1 yıl dünden beri böyle ve dün bu kadar sismemisti Yorumla Doçka21 +1 yıl Baslar gece siser gun icinde hareket ettikce aksama geciyo genelde boyle olur Yorumla McAnonim +1 yıl anladım da bayağı şişmiş de korkuttu acikcasi Yorumla Doçka21 +1 yıl Onemli bisey degil sıkinca aciyomu Yorumla McAnonim +1 yıl hayır acımiyor Yorumla Doçka21 +1 yıl Tamam 1iki gune gecer Yorumla McAnonim +1 yıl o bir doktor 😂😂 Yorumla Doçka21 +1 yıl Eharalde tecrube konusuyor 😉 sen takintilisin heralde Yorumla McAnonim +1 yıl evet oldukça takıntılıyım 😂 başıma gelene herşeyi takarımm evham yaparım 😂😂 Yorumla Doçka21 +1 yıl Bende ayni orayla surekli oynarim dizimin arkasi sismis uyandim kim tekme atti diye bagirdim gece carpmisim biyere 😐 Yorumla
En İyi Cevaplar