Palette papatya sarısı kullananlar var mı, yardımcı olur musunuz?

Birkaç gün önce Palette Deluxe 10.1 aldım. Açıcı almak istemedim çünkü daha evvel saçımı birkaç kez açmıştım. Bilmeyenler için; 10.1 açık küllü sarı rengi. Daha sonra internette okuduklarım üzerine koleston yoğun renk açıcı almaya karar verdim. Lakin hiçbir yerde bulamadım. Kuaföre gitmek istemiyorum ve gidecek vaktim de yok. Bende yine Palette markasının 10.0 açıcı etkili papatya sarısını aldım. Bugün onu uyguladım ve turuncumsu bir sarı oldu. Resimdeki rengin hafif açığı pek turuncu diyemem. Dipten uyguladım boyayı ve baya açıldı. Hiç açıcı uygulamadan yarın Palette 10.1'i uygulasam tutar mı sizce? Çiğ yumurta sarısı gibi olacak saç diyor bloglardaki deneyimli bayanlar. Saçım şu an tam olarak çiğ yumurta sarısına yakın hatta belki tam olarak çiğ yumurta sarısı :D Fikirlerinizi alayım :) (1 seneye yakın bir süredir saçlarımı kuaföre boyatmıyorum sarı çok yoruyor dinlendiriyordum haliyle kendi doğal rengine dönmüştü uçları fotoğraftaki sarıydı dipten uygulayınca turunculuk oldu. Daha önce Palette papatya sarısı kullananlar var mı?
Palette papatya sarısı
Palette papatya sarısı
Palette papatya sarısı kullananlar var mı, yardımcı olur musunuz?