Seçim yapmak gerçekten çok zor
Hande Erçel
Serenay Sarıkaya
Fahriye Evcen
Elçin Sangu
Yasemin Allen
Tuba Büyüküstün
Cansu Dere
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güzellik başlıbaşına bir görselliktir sadece yüz olarak değil örneğin yüzü güzel olupta ayakları güzel değilse ya da büyükse olmaz ama sadece ayakları güzelse yüzü güzel değilse yine olmaz çünkü bir kadındaki bir yüz birde ayak çok önemli bence
Leyla lydia tuğutlu
encrypted-tbn1.gstatic.com/images
Ezgi asaroğulu
encrypted-tbn3.gstatic.com/images
ya şu Hande Erçel i güzel bulmayan tek ben miyim Allah aşkına! kadının yüz hatları belirgin değil yuvarlak, olabilir tamam ama vücudu da o kadar güzel değil ki yani abartılacak neresi var şu kızın?
@Pisi-cik2 öyle ama ben o şekilde de abartılacak bir güzellik göremiyorum, herkesin güzel bulduğu bu kadını ben o kadar güzel bulamıyorum nedense. Farklılıklarıyla güzel olan çoğu kadın var mesela büyük beden olup muhteşem güzellikteki modeller var;
images.vogue.it/.../tara-lynn_392x0.jpg
s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...e16c0070f4.jpg
i.dailymail.co.uk/.../...100000578-380_634x794.jpg
i.dailymail.co.uk/.../...000000578-679_634x951.jpg
i.huffpost.com/.../o-ASHLEY-GRAHAM-facebook.jpg
i.dailymail.co.uk/.../...age-m-2_1454336330151.jpg
ya da siyah barbie diye adlandırılan bu kız:
i.cnnturk.com/.../58b6a1bc8685761fbc5f04b9
ya da bu vitiligo hastası model:
img-s2.onedio.com/.../...e98ea6dac4f712676efe0.jpg
@Slyangel ben şahsen model kadınları sevmiyorum hepsi fabrikasyon ürün gibi aynı boy aynı kilo aynı hatlar vitrin mankenlerınden farkı yok
aslında büyük beden balık et denilen kadınlar daha çok seviliyor en azından benım çevremde ki ve ben daha çok seviyorum ve bende senle aynı fikirdeyim güzellik farklılıkta ne demişler güzellik görenindir :)
@Pisi-cik2 kesinlikle katılıyorum ve ben burada asla Hande Erçel 'e şişko, koca surat, çirkin gibi iğrenç yakıştırmalarda bulunmuyorum , ki bu kadına yapılabilecek en büyük şiddetlerdendir, sadece abartılacak bir güzellik göremediğimi belirttim ve dediğiniz gibi güzellik görenindir bence güzellik farklıdır başkasına göre farklıdır sadece etrafımda artık herkes Hande Erçel'in güzelliğinden konuşuyor ve bence bu fazla kızın da başarısı yerine güzelliğiyle konuşulmasının hoşuna artık gitmediğini zannediyorum
Fahriye estetik güzeli ALLAH aşkına Tuba Büyüküstün ve Cansu Dere doğal halleriyle bu şımarık itici kadına bin basar
Cevap
84Cevap
Bir kere güzellik yaşla alakalıdır- cansu dere tuğba büyüküstün fahriye evcen direk geçmiş olsun, hande ne biliyim güzelde çok abartılı değil, yolda görebileceğin türden bir güzelliği var. Yasemin Allen ve Elçin Sangu çok farklılar ya ikisi arasında seçimde yapamıyorum :/ :/
Mecnun'a sormuşlar: " Leyla çok da güzel bir kadın değil nelini sevdin bu kadar cok" diye, Mecnun'da demiş ki: "Ona bir de benim gözümden bakın". Belki buradakiler sevgilimden daha güzel ama bence sevdiğim kızdan daha güzeli yok burada.
Yaa harikaydı tebrikler buna bayıldım 10000 km iltifat edebilirim duyun beyler
@LeoPard-K yanıldın ve iki kez
i.milliyet.com.tr/.../fft99_mf6422685.Jpeg
Merve Boluğur
Yasemin Allen türk degil. Sahiplenmeyin hemen be kardesim.
Bir keresinde elçin sanguyu makyakjsız görmüştüm. O günden sonra ünlülere olan inancımı kaybettim.
Bunları at köşeye leyla lydia tuğutluyu beğeniyorum
Tuba Büyüküstün bana göre dünyanın en güzel kadın oyuncusudur.
Cansu Dere Sıla'da güzeldi, bir de Anne'nin ilk bölümlerinde. Fahriye Evcen çok bakımlı olmuş, güzel son zamanlarda.
Şu handeerçel bildiğin kezban normal anadolu tipli bir kız
Serenay sarıkaya cansu dereyle karşılaştırılamaz bile
tuba büyüküstün ve fahriye evcen arasında gidip gidip geliyorum :)
Bu listeden tuba büyüküstün, normalde çilek kokusundaki demet sanatçılardan sıla basketbolculardan ışıl alben :D
Tuba Büyüküstün daha kadınsı.. diğeri yapay güzel bile sayılmaz... arada itici bulduklarımda var.
Bana göre içlerinde en güzeli fahriye evcen sonra tuuba
leyla lydia tuğutlu bana göre mükemmel bir güzellğe sahip ama burda da fahriye evcen
Müge Boz, Tuba Ünsal, Sıla, Demet Evgar, Gülse Birsel ve Gül Gölge Saygı'yı çok beğeniyorum. Bence Türkiye'nin en güzel ünlüleri. Listede yoklar bu yüzden Serenay Sarıkaya'yı seçtim =)
Meryem Uzerli nerede? Bu şıklardakilerin hiçbiri güzel değil.
Güzelliğin belgelenmiş halleri vardır. Sen çıkıp Marilyn Monroe'ya çirkin dersen küfür de yersin dayak da. Meryem Uzerli'nin güzelliği de yurtdışında tescillendi. En çok beğenilen 6 ünklü arasına girdi. O benim görüşüme saygı duysaydı ben de çıkıp da ona Aptal Cahil demezdim. Ama saygısız ve aptal gibi 'Asıl Miryim İzirli gizil diil' derse bana aptal ve cahil olur. Anladın mı? Şimdi defol git yorumumdan. Asıl düşen sensin çünkü.
@berkayyys abla sıkıntılı galiba
Sıkıntılı olanın kim olduğu belli. Ve ucuz olanın da öyle. Sen önce Türkçe öğren Berkay. Cümlelerden sonra noktalama işareti kullanmayı, yeni cğmleye büyük harfle başlamayı öğren. Sonra bana gelir UCUZ diyerek hakaret edersin ki şu an senin yaptığın çok daha ucuzca. Geri kafalılık? Pardon da sözlerim de tek bier geri kafalılık dahi yok. Sen kendine yakıştırdığın lakabı benim üzeirmde kullanıyorsun sabnırım. Ama aptal, cahil, embesil, salak ve çomarsın o yüzden defol git :D
Daha noktalama işareti kullanmayı bilmiyor Allahın beyinsizi burada salak salak konuşuyor. hadi ordan git lan yorumumdan ya çomarı bıktım sizin gibi saygısız veletlerden. 5 yaşında çıkmış karşıma konuşuyor. Sana ne benim sözlerimden ben kefilim. Ettiğim küfür sana mı kaldı? ya malı ya.
Ankette Didem Soydan' ın olmaması kadar saçma birşey olamaz herhalde..
fahriye evcen ve arka sıradakilerde zehra vardı ya o kız sımdı efsane olmus afet 😄 diğerleri itici geliyor :/
Görsel olarak güzel hepside tabiki makyaj da büyük etkili. seçim derseniz HANDE ERÇEL
Zor filan değil:) Serenay Sarıkaya:)
-Gecen bol olsun.-
Damla Colbay icerde dizisindeki kız güzel degil ama cok tatlı abi ya :D
Güzellik görecelidir. Bana göre hepsinin ortalama bir tipleri var.
bunlar ortalamaysa düşünemiyorum
Bunlar güzelse bende düşünemiyorum. Güzelliğin çıtası oldukça düşük olmalı.
Sebnem paker
Hatice sendil nerede dila hanim 😉😉 ya da ayse hatun onal ikisinide tej gecerim
hepsi birer fani sonuçta güzel olsalar ne olmasalar ne
hiçbirini günahım kadar sevmiyorum
ama elçinde tatlı bir çekicilik var
Kıvanç Tatlıtuğ nerde be 😂😂 ben bayanları beğenmiyorum 😎
cansunun fiziği yaseminin saçları elçinin sempatikliği fahriyenin güzelliğini alıp harmanla ve yeni bir hatun çıkart ortaya o işte:)
Seceneklerden hicbiri tarzim degil. Eh iste biraz cansu dere olabilir. Amaa mesela Elif Özkul favorim, tam tarzim.
1-leyla tuğutlu
2-tuba büstün
3-fahriye evcen
4-ezgi mola
5-gülse birsel
Elçin Sangu tabi ki o masum yüzüne cimcif cimcif üstüne oyyyyy içim hoş oldu yaaa :-p
Fahriye ve Tuğba arasında kaldım ama Tuğba sanırım 🙄
En üsttekinin dizisi hayatımda gördüğüm en saçma dizi la 😃 Neyse bence fahriye en güzel 👍🏼
Adanalı filminden dolayı Serenay dedim. Favorim Bergüzar Korel
Tuba Büyüküstün ve Fahriye Evcen , diğerleri tırt kalıyor yanlarında..
Büyüküstün
Ya Cansu Dere ne bilim kadinla goz goze gelsem bana herseyi yaptirabilir. Asiri derecede buyuleyici
Bunların hepsini üst üste koysan bir Aleyna tilki çıkmaz
Tuba büyüküstün tabii ki ❤
burçin terzioğlunu unutmuşsun bunlardan daha güzel bence
Beren Saat nerde ya :(
kesinlikle
En sevdiğim ünlü
Göt açmayan ünlü
Farah Zeynep Abdullah
Hande erçel buraya dahilse yanına da beni koyun
En güzeli bilmem de en çirkini Serenay Sarıkaya.
Elcin... kizil iyidir ;-)
Hepsi guzel kizlar. Tanri kutsasin onlari😅😅
yasemin allen türk değilmiş ama
bunlar güzel olanlar mı:)
Neslihan atagül güzel bide hadise ☺
tabiki hande erçel yerim ben onu ponçiğim benim :)
Tugba der giderim ben
Beğendiğim bunlar arasında yok
Leyla Ladia Tuğutlu bebeğim neden yok listede?
yasemin allen ingiliz bu listeden çıkarmak lazım
Hande ve Elçin ama Elçin dedim :)
Banu alkan daha güzel
1 posta attım helal edin kızlar
İçlerinden açık ara Elçin.
Bence Gonca Vuslateri 🌺
tuba ile fahriye kapışır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar