-kokusu kalici olan sampuan oneriniz varmidir?
Üzerimde hiç bir koku kalmıyor?
-kokusu kalici olan sampuan oneriniz varmidir?
parfüm kokanlar genelde çok fazla kullanırlar ve tenlerine sıkarlar günde 3 kez kullaniyormusun mesela ?
Parfümü sabah evden çıkarken boğaz bölgeme bolca sıkıp çıkıyorum su an da mesela bogazimda parfüm kokusu alamiyorum
Doğru kokuyu bulamamışsındır. Parfüm sıkacağın yere biraz vazelin sürüp öyle sık daha kalıcı olur koku
@Baknediom hayır parfüm elbiseye sıkılmaz zaten teninize sıkmanız Laz'ım
Kulak arkası mı 😂😂😂😂😂
@Baknediom kalıcı değilde kokunun en fazla dağıldı yer atar damarlardan dolayı bilek içi ve boyun diz kapaklarının arkasına ve burun ucuna sa sürüyorlar
Hm anladım peki :)
Deniycem teşekkür ederim
@Baknediom tom ford Black orchid lacoste yeşil şişesi de güzel
Chocolate kullan güzel kokusu var
Sana koku gelmiyordur. Ya da kullandığın ürünleri değiş.
Kişisel bakımına dikkat etmen yeterli.
Cevap
9Cevap
Sana koku gelmiyordur, etrafindakilere sor onlar aliyorlar mi
Sormustum gun icerisind3 yakin bir arkadasima kendine has bir kokun yok , alamıyorum koku demişti o gün bugundur psikolojim bozuk hsahahshs
Ter kokum da yok gerçekten kötü koku olmuyor vucudumda ama uzerimde geceye kadar kalabilicek bir koku olsun istiyorum ya sevgilimin elleri bile kokuyor napiyor bu cocuk parfumle mi yıkanıyor? :( ahshshd
Belki sana kokusu gelmiyordur parfümde daha kaliteli bişeyler kullanabilirsin
Kendi kokunu kendin alamassın ki burnun alışıyor çünkü zamanla o yüzden kokunu algılayamıyorsun
Ne tür bir şampuan ve parfüm kullanıyorsun
Elidor kullanıyorum, parfüm avon ikisininde kokusu odunsu çiçek bahçesinin kokusuna benziyor
Avondan aldigim parfum 40 tl elidor un da fiyatlari makul ortada olan fiyatlar 10-20
Teşekkür ederim araştırma yapıp uyguliycam :)
annen seni tuzlamamis ilk doğduğunda:'(
He ya bazıları sanki hep. parfüm sıkıyor gibi.
esmer tenliysen ten kokun asitlidir ondan
Kafanı parfüm dolu varile sok 😂
paraya kıy ve kerastas kullan hacisakiri birak
süren anlamaz korkuyordur sen farketmiyor sundur
Sen kokunu alamayabiliyorusun.
Marka kaliteli urunleri kullan
sen alıştığın için kokuyu almaya bilirsin
En İyi Cevaplar