Ben genellikle sarışınları samimi buluyorum. Ya siz?
Esmer Erkekler mi Sarışın Erkekler mi?
Sarışın erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Fotoğraflara bakacaksak ikisi de olur. :D Sarı severim... Ama sevgilim esmer. Buyur burdan yak :D
Fotoğrafları göz ardı edersek... Sarı ya :D
Sarışın, yalnız fotoğraftaki çocuk sarışın değil kumral...
kumrallar cemiyeti olarak bu soruyu ırkçı buluyoruz ve kınıyoruz
esmer ve sarisin diye ayiriyosunuz biz kilimcinin kör oglumuyuz
hayir sayilmayiz!!! kola mi icersiniz fanta mi diye sorduklarinda sprite der gibi bisey bu
valla kızlar sarışın sever sanıyodum %70 esmer çıktı ya la
Cevap
18Cevap
valla ben kumralım ama esmer olmayı cok isterdim esmerler yakısıklı oluyo hacı
bence esmer sarışın değilde türk mü yabancımı deyin kızlar :D
Kumral ve kızıl tonları taşıyan bir erkek oldugum icin biz nerdeyiz burda acaba?
ben kumral yeşil gözlüyüm beni tercih edin ulenn :)
öyle olmuş :)
Sarışın erkeğe sergio gibi esmer birini koyman olmamış 😅
Tabikide samimiyiz :)
A dedim..
Ben Kızılım o nasıl olacak şimdi
sarılar ölsün be o yüzden cedric' e bakmadım
Kumralı adamdan saymamışız yine sanırım. 😏
Öyle diyorsan, öyledir 😏😄
Ne alakası var şimdi. 😏
Ağır oldu biraz, alla alla öylesine demiştim. 😏😄
Saçını, sakalını siyaha boya tamamdır işte. Ne dert ediyorsun 😏 :D
Yakınma o zaman alla alla. 😏 :D
suriyeliler de esmer :(
ve sen de buna inandın yani :D okullara suriyeli soktu hem de sınavsız. bizler 400 lira burs alırken onlara geri ödemesiz 1200 tl burs imkanı sağladı. yani kendi ülkemizde bizim geleceğimizi ikinci planda tuttu. yaptığı gelişmeler dolayısıyla ben de akpliydim önceden. yalnız son yaptıkları biz türklerin aleyhine oldu. bu nedenle akpyi desteklemek vatana ihanet bence. bunu başkan karşısında açıkça söyleyemezsin bile, hemen takarlar kelepçeyi. konuşma hakkı bile tanımayan bir partiyi destekleyemem kimse kusura bakmasın :)
Herkesin görüşü farklı mükemmel olduğu söylenemez iyilik kadar kötülüdüğü de var doğru fakat ben ülkemizi akpnin dışında emanet edeceğim yedek de olsa bir başkan göremedm.. Chp zihniyetinin eline bırakılan ülkeyi geçmiş yllarda görüyoruz.. Akpden başka sahip çıkacak adam yok biraz kötülüğü olsa da kmse kusura bakmasın madem ben vatanımı diğer aptalara hiç bırakamam :)
ben zaten chp yönetmeli demedim ki :D bana kalsa hiç biri o koltuğu hak etmiyor. yıllardır koltuk diye birbirini yediler. daha yakın zamanda oldu evet için kart dağıtanlara müdahale edilmedi, hayır diyenleri saçlarından sürüklediler. muhalif vatandaşa kadın erkek ayırtmaksızın farklı davranılıyo. tepedeki adama baş kalkmasın yeter ki. alkış tutarsak on numara vatandaşız. hatalı olduğunu dile getirirsek magandayız propagandacıyız. ben haktan yanayım, adaleti sağlamayan hiç bir parti yönetimi hak etmiyo. benim görüşüm bu :)
daha yeni suriyede 8 asker şehit edildi. bu görevi onlara veren şu an ülkeyi yöneten kişiler. biz neyiz ki başka ülkenin içindeki pislikleri arındırıyoruz. kos koca amerika rusya müdahale etmiyo. ediyomuş gibi yapıp onlara silah dağıtıyolar. biz de göz yumup terörist onlarmış gibi davranıyoruz. asıl terörist amerika. tayyibin one minutes olayını ayakta alkışladım. o adam gözümde mükemmel bir yöneticiydi. fakat yeteri kadar aydınlanmamışım. suriyelilerden şikayetçisin ama suriyeliyi ülkemize alan partiyi destekliyosun ben anlamadım açıkçası :D
Koltuk kavgası yüzünden milleti düşünmemezlik, bisürü can asker kaybı olduktan sonra terör temizleme daha sayayımmı. Sorunumuzun en büyüğü kürt, suriyeli, ruslu, özbekli bilmem ne falan soktu içeri şimdi onları temizleme derdindeyiz.. Benm derdim vatan, başkanlık falan değil, benm abim askerde , akrabam polis çektikleri hep müdahale olmadığı için.. Yazık yaa..
suriyelilerden şikayetçisin, ama onları tutanı destekliyosun diyosun dua et de yaşıyoruz. Bide öbür taraftan bak suriyelileri almasaydık da halimiz yamandı alsak ta kısaca bu siyaset vallahi adamı öldürür ya.. Akpden başka azda olsa güvendiğim parrti yok k. bakma sende.. İlle akp demiyorum , onu aydınlatmıyorum. Ama görüşünü açarsan hırsız falan diyosun bişeyler sölüyosan.. Sağdan soldan duyma fikirler kurtarmayacak bizi , çabamız kurtaracak.
ben çocukluğumda askerlik nasıl bir şey diye hep merak ederdim. keşke hemen büyüyüp askere gitsem derdim. şu şartlar altında askere bile gidesim gelmiyo. bir annem bir kardeşim var, bana bir şey olsa başlarında başka kişi yok. canımı koltuk sevdası olan kişiler için değil vatan için feda etmekten yanayım. benim anne tarafım akpli, onlara uyup ben de akpli oldum. ama mekanizmayı yeni çalıştırıyoruz işte. araştırıp öğrenmeden bir yola girmek gerçekten kötü bir durum. tabi görüşüne saygı duyuyorum. ama bana kalsa o koltuğu kim hak ediyosa o otursun
Neden kumrallar dışlanıyor sürekli?
kumrallar köti köti
kumra yok muydu esmerde iyi
Zeki ve merhametli olan
Ben kumralım 🙄 neden şıklar da belirtirmemişiz
Bu adam gibi olacaksa esmer😍
sevgilim sarisinsa demektir ki sarıiii
ben esmerim bu yüzden esmer derim 😊
tabiki esmer
Kumral
Esmer 😍😍
Melez