vücudu için gidip memnun olmayan var mı?
diode mu alexandrite mı?
diode mu alexandrite mı?
Bir tek koltuk alti bitti bacaklarm bitmedi ya saka gbi 2bine yakn para bayldm 2 sene gttm bitmedi. Bu kdr surede bu sonucu aldysak daha fazla azalmaz dediler ben de daha fazla radyasyon yememek ocin biraktm. Yuzde 70in uzernde sonuc bekleme. Biterse ne ala ama hormonlar daha baskn faktor.
Canı çok tatlı olan arkadaşım buzlulardan yaptırıyor. Ağda daha çok yakıyor diyor. Sadece alışma sürecinde acıtıyormuş.
Lazer zaten pahalı. Fiyatını bana söylediğinde diğerlerinden çok olmadığını düşündüm. Uygun ve güvenilir yerler bulabilirsin, araştır.
Buzlu epilasyon acısı sıkıntısı Yok hiç bir şikayetin olacağınıda sanmıyorum. Hem daha güzel olup Ne yapacaksın diğer insanlara şans tanı biraz 😂
Gidiyorum acimiyo 😂😂😂normal uzaniyon tak tsk yakiyo 😂😂
Ya killi kasli igrenc oluyo 😁mecbur
Tamamen bitirme ya kaslıda da az kıl sorun değil yaşlanıp kaslar gidince de 0 kıl kötü duracak
@asdasdasdaf kaslar gitmez ornekleri cok
Cevap
10Cevap
Ben iki kez gittim. Üzerinden 1 yıl geçmesine ramen hala çok çok az çıkıyor. 2 kez dha gitsem bida hiç çıkmazdı ama doktor gitme dedi bana da mantıklı geldi bida gitmedim. Saçma aslında.
hangi makine ile yaptılar?
Alex çok acıtıyo. Hiç biri kesin çözüm değil ama baya azaltıyo
Aynen öyle bende yaptırdım ama hala ağdaya mahkum devam ediyo
Gerek yok şuanki hali dahada azalsın diye bir çok yerle görüştüm bundan fazlası olmaz diyorlar
hangi makine ile yaptırdın?
Deyenimim yok ama araştırdım mesela dövme sildireceksen seans seans sildiriyorlar ya da tüyleri alacaksan jiletle kesiyorlar onlar sana program verecek haftada 2 kez gidersin seans seansa yaparlar öyle işte belki 3 4 aya kadar biter ama kaliteli ise cihaz hemen olur yani bazıları direk gidip makineye giriyor odapahalı turkiyede yok sanırım.
bildigim kadariyla alexsandrite ciltte yanma yapiyor ve bir ise yaramıyor. eger lazer epilasyon dusunuyorsan yaptiracagin yere cihazin markasini sor ona göre yaptir
biz arkadaşımla sormustuk baya arastirdim o da yaptırmayı düşünüyor. zaten çoğu cilt güzellik merkezi alexsandrite markasini kullanmıyormus
Teyzem alexandrite lazere gitmisto yaptirmisti beraber gitmistik hatta ben disarda bekliyordum odadan bagirislarini duyuyordum baya acitiyor
sonuç aldımı?
Dio ince tüyler için daha etkili, alexndr da siyah tüyler için etkili eger gitmeyi düşünüyorsan bu durıuma göre git ben 1 senedir gidiyorum çoktta memnunum
hangi cihaz ile yaptırdın?
Buz lazeri araştır acısız ve yeni diğeri cok acılı ama sonuç ıyi oluyor yapan yeride ıyi secmelisin
Seni bulmam 1.5 senemi aldı ama sonunda buldum. Buraya girersen bana yaz.
Allah belasını versin ağdadan daha çok acıyo ve temizlenmiyosun canım ağda temiz iş
Çakmak tut daha az acıtır aynısı yani bildiğin yandığını hissediyosun nesine korkutmayayım 2.500 verdim dedim alın sizin olsun gelmem daha seanslara gittim ağdamı yaptırdım paşalar gibi zaten tüylerin yansa da gitmiyo kalıyo çok saçma bişey ağda öyle mi hemen aldırıyosun tertemiz çıkıyosun
Evet annem baya sinirli bu konuda jdhkhkjdshf
Kol bacak neyse de pakete dayanabileceğini sanmıyorum şimdiden kolay gelsin :D
Gittim oldukça memnunum
hangi makineyle yaptılar?
Lazer epilasyon için karar veremedinmi hala 😟
Sonunda :D
Çizmez be. Komple fiyatı ne kadar?
Yaptırmayacağım ama merak etmistim neyse sorun değil 😂 :D
arkadaşın yüzünde sakal vardı ise yaramadi
cok acıyor ama kesın bozum
En güzeli buzlu epilasyon
Kesinlikle diode ben tavsiye ederim. Çok iyi
Var tabiki ilk başlarda sonra zamanla geçer. Tenine bağlı ayrıca.. tüylerinin çokluğuna. Lazer makinesini kullanan iyi yaparsa dert değil. Ama çok güzel bittimi mis gibi olursun
Kim ne derse boş. Yeterki makinası iyi olsun. 6seans tamam
Psylasmayiz
cogu kız memnun dıye bılıyorum ben
sen daha ağda ya da jilet mi kullanıyorsun :D
Cokk aciyoooo
Çok acıtıyor
Evet
hangi cihaz?
vücudumda kıl yok
hiç olmadı valla :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar