Şöyle bir hayal edelim. Makyajmış, bakım ürünleriymiş falan hiçbiri yok. Herkes tabiri caizse annesinden doğduğu gibi "doğal" olacak. Nasıl olurdu? En başta erkeklerin "sevgilinizi bir suya tutmadan evlenmeyin" geyiği çöp olurdu herhalde :D
Kozmetik ürünleri hiç hayatımızda olmasaydı nasıl olurdu?
Benim cildim gerçekten çok güzel ama ben sarışın ve beyaz tenliyim arada kızarıyorum ve eğer krem sürmezsem de kupkuru kalıyor. Makyaj yapmasam da kremsiz bir ben olmaz maalesef. Ama bence de makyajsız kendine güven, özveri açısından muhteşem bir şey hele sildiğinde de yüzün aynı ise :)
Bence herkes buna kendi karar vermeli. Bir başkasının hayatına ve özgürlüğüne karışmak saçmadır. Sonuçta güzelliği veren Allah onun yarattığına sorgusuz itaat ediyoruz mesela ailemiz. Yani bazı şeyler şansa oluyor. Herkes güzel veya doğal güzel doğmuyor. Ama ben doğal güzelim diye kimseyi eleştirip ezmem çünkü bir sivilce yeter demişler ki ben inanan biri olarak doğru buluyorum.
süper olurdu herkes dogal güzeldir makyaja gerek yok bnc ama var malesef milletçe büyük sıkıntımız makyaj yapiyim derken kendilerini maymundan farksız yapanlar
O uyku yerine bakımı seçmiş sen ise uyku tembelliğin için onu sıçrayamazsın ki. He sen doğal güzelsen hiç gerek yok yapmaya. Şahsen ben kendime güveniyorum ve yüzüm güzel öyle gördüğüm birini de hiç umursamam.
makyaj yapmak bakimli olmak demek değildir ilk once bunu ogren ayrica dogal guzelligim var ama her ne kadarda olsan o insann yüzünde bir ton makyaj varsa yarisamiyosun bir adriana lima degilsin sonucta
Sen değilsin ama dikkatini çekerim. Bakımlı olmaktan bahseden kim? Ve adrina olamazsın zaten herkes bir tane bu dünya da. Sen kendin olmaya çalış böylelikle senden de bir tane olur. Ve emin ol doğallık yani Allah vergisi en azından makyajsız çıkacak kadar kendine güveniyorsan zaten öyle kızlara bin bastığını düşünmelisin. Çünkü makyaj yaptığın da daha güzel olacağını düşünürsün. En azından ben böyle düşünüyorum.
Ay ben sinirleniyorum bu makyajı duyunca benim cildim kusuyor makyaj malzemelerini bir işe yaramıyor benden çirkinler etrafta prenses diye geziniyor üzücü
Ben Sadece Özel günlerde, arkadaşlarımla birşeyler yaptığımda makyaj kulaniyorum yoksa zaten hep doğalım ve bunun cesaretle ne alakasi var? Ben buraya makyajsız resmimi paylaşmaya bile çekinmezdim sonuçta Allah vergisi :)
En İyi Cevaplar