Dikkatli baktığınız zaman makyaj yapan kadından hiçbir farkı yoktur. Bakın iyice...
Hem bu bir kilometre taşıdır cinsiyet rollerinin yıkılmasında. Bence olsun, iyidir iyi.
Çoğu erkek bunu erkekliğine yediremeyecektir. Halbuki zor olan bu şekilde dolaşmak. Buna laf eden erkeklerin hiçbiri bu kılıkta dolaşamaz, bir tarafları yemez çünkü cesaretleri yok.
Çoğu kadın da hoş bulmaz çünkü maske/dolandırıcılık kendi tekellerinde olsun isterler. Zira bu şekilde çalışmak zorunda olmadan bedava bir hayat yaaşrlar.
kesinlikle süper oluyor makyajın zaten cinsiyeti yoktur ama sadece tek uyarım erkeksi hatlar korunmalı makyaj yaparken ;) bende isterim çok yapmak ilerde düşnüyorum yardımcı olcak biri yokki kızlar hep erkeği sınırlandırıyor çok ters bakıyor
Herkesin karari yapmak istiyorsa kendini guzek buluyorsa yapar yani ki zaten erkeklerde bakimli olsun biraz da olsa ama koydugun fotograftaki abarti makyaj olmus bence ama hafifi iyi olur diye dusunuyorum herkes kendini nasil mutlu hissediyisa oyle dolassin kimsenin dediguni dusunmesin
Millet erkek makyaj yapmaz demiş ama illa ruj eyeliner makyajdan bahsedilmiyorki. Tv deki oyuncu erkeklerin müzik gruplarındaki erkeklerin hepside makyajlı bu arada. hafif sahne makyajları bulunmakta. hem Canavar ve Plastik makyajı denilen bir şey var şimdi c:
Jeffy star takip ederim. Cok iyi makyaj sanatcisidir kendisi. Ama tabiki erkeklerin yapmasini dogru bulmuyorum. Ki bizim turk sanatcilarda tv onune cikarken ve dizilerde yapiyorlar.
Ama sence bu hale mi geliyorlar? O şekilde yaparlar, kamera önündeler tamam. Ama şuna baksana, kadın bildiğin, dudağı falan... Bizimkiler fondöten sürüyordur sadece, kamera ışıklarından dolayı.
E tamam o zaman, ama bunlarda iyi bir şeymiş gibi empoze ediyorlar. He tüm erkekler böyle olsun. Kötü bir şey desen, eksi veriyorlar, e versinler. Doğruyu söylüyoruz.
Tüm erkekler böyle olsun diye bir şey yok. O insanın içinden gelir zaten zorla kimseye dayatamazsın böyle şeyleri. Herkesin zevkli farklıdır. Sadece insanımız olgun bir şekilde eleştiremeyip nefret kusuyor.
Hayir kiz iyi birseymis gibi empoze etmiyor. Sadece merak edip paylasmis ne war bunda. Herkes istedigini paylasir sorabilir. Sen oyle gormek istedigin icin bu sekilde goruyorsun. Ama insanlari bu yuzden kirmayinn. Gerek yok
Bunun kötü olduğunu söylemek zorundasınız. Hakaret edin demiyorum zaten, ama bu doğru değil. Paylaşın, yanlış olarak örneklendirin. Böyle olmayın deyin. Çünkü böyle olmamalı. Sapkın kişile bunlar.
Pek hoş gelmiyor nedense, toplumun kalıplarına uygun düşünmediğim halde gözüme hitap etmedi verdiğin örnek, yakışanı varsa ve kişi kendine yakıştırabiliyorsa iyi bence.
Kadınlara özenenlerdir muhtemelen. İçinde oynaklık vardır. Kadınlarda çekemezken, bir erkeğin yapması rezilliktir. Ötesi yok yani. ''Erkekler kadınlara, kadınlar erkeklere benzememeli'' bu kadar basit.
Sapıklıktan başka birşey değil. Kıyamet alamati zaten. "Erkek dediğin erkek gibi olur , kadın gibi makyaj yapmaz." Birgün böyle birşey yazacağımı hiç düşünmezdim.. ne hallere geldik. (!)
Ya bunu normal göstermeyin bari yuh. Eşcinselliği vs. çok doğal birşeymiş gibi bizlere benimsetmeye çalışıyorsunuz. Ama olmaz işte, birşey anormalse bunu milyarlarca insan savunsa bile yine anormaldir.
Makyajın cinsiyeti tabii var. Gay/Biseksüel/Trans olmadıkça bir erkeğin makyaj yapmasını oldukça itici bulurum. Kadın olmadığı halde makyaj yapan herkes de gaydir/biseksüeldir/transtır bana göre.
nasıl makyajın cinsiyeti olmaz makyaj yapan bir erkek düşün bagcılara faan gitsin ya da başka yere bakalım ona naparlar:)) adam adamlığını bilcek oldu olcak nesee anlıyan anladı...
Ama şimdi bunu dile getirip altına o resmi koyarsan burası cihad çağrısı yapanlarla dolar ortam :D fakat tv önüdeki gibi oyuncular spikerler gibi hafif makyaj yapımına kimsenin ses çıkaracağını sanmam
Hayda erkek adam kadın makyajı yapar mi yani bu aktörlerin ya da mankenlerin yaptığı makyaj değil sanırım kadın makyajı bahsettiğiniz yani ruh muj di mi
dogaI oImaz antik mısırda erkekIer kaIem sürermiş o tarz seyIer ve vucut bakımı cok onemIiymş yunandada tanrıya inancını oIcen seyIerden biri ama bu fotograf nedir ya
evet :D gerçi bu kadar abartılı olmasa da az bir makyaj süper duruyor erkeklerde bu kişi trans ayrıca jeffreestar youtuber harika bir makyaj sanatçısıdir
En İyi Cevaplar