Saçım siyaha yakın bu saçı bal köpüğü gibi bir renk yapmak için kaç numara boya almalıyım? Bir de marka öneriniz var mı? Bunlar gibi olmasını istiyorum veya biraz daha açığını. Hangi numara alayım sizce? Kuaföre. git falan demeyin lütfen :)Siyah saça bal köpüğü boyaSiyah saça bal köpüğü
Siyah saç deyince kuaförler bir duraksıyor :D Bunun sebebi de siyah saçtan farklı renklere geçişin zor olmasıdır. Siyah saçtan dönüşte saçlar açılması gerekiyor, en koyu rengi açık tonlara ulaştırmak da saçları haliyle çok yoruyor. Bu yüzden saçlarınızı siyah yapacaksanız, bir süre enine boyuna düşünmenizi öneririm. Aksi halde saçlarınızın yıpranmasını göze almış olursunuz.
Siyah saça bal köpüğü boya olur mu?
Siyah saçtan dönüş zor olsa da imkansız değildir. Özellikle kahve, koyu kestane gibi koyu renklere geçiş yapacaksanız, işiniz açık renk isteyenlerden bir tık daha kolay diyebilirim. Çünkü kahve tonları çok fazla açılma gerektirmez, siyah saça bal köpüğü boya da elbette ki uygulanabilir.
Siyah saça bal köpüğü rengi nasıl olur?
Siyah saç renginizi bal köpüğü rengine çevirmek için öncelikle saçlarınıza açma işlemi uygulamanız gerekmektedir. Saçlarınızı platin olacak kadar açmanıza gerek yok, hafif sarılık olacak kadar açmanız da yeterli olacaktır.
Siyah saçı bal köpüğüne çevirme: Siyah saç nasıl açılır?
Öncelikle risk almayın, çok güvendiğiniz bir açıcı markasını tercih edin derim. Kuaförler bile risk almak istemiyorken siyah saçı evde açabilmek çok dikkat istiyor. Uygulamayı da kontrollü ve hızlı yapmak gerekiyor, her yerin aynı oranda açılması için. Açıcı bekletme süresi ortalama 35-40 dakika arasıdır. Saçlarınız ısınmaya başladıktan sonra 5 dakikada bir ucundan kontrol edebilirsiniz. Yeterli açıklığa ulaştığınızda saçlarınızı iyice yıkayın :)
Siyah saça bal köpüğü boya: Palette Deluxe 8.0 Bal Köpüğü
Siyah saça bal köpüğü boya
Bal köpüğü boya tonu itibarıyla çok fazla açık renk değildir. Saçlarınızın sarı yansımalar olacak kadar açılması yeterlidir. Dilerseniz boya uygulamadan önce bir müddet saçlarınızı dinlendirebilirsiniz. Bu süre zarfında saçlarınıza bakımlar yapmanızı öneririm. Özellikle argan yağı uygulayabilirsiniz, saçlarınız açılırken kaybettiği nemi geri kazanır. Palette Deluxe de içeriğindeki değerli marula yağı sayesinde saçları boyarken bir yandan bakım yapıyor. Renk pigmenti çok iyi, görseldeki tonu tam olarak yansıtıyor ve uzun süre parlak, kalıcı sonuçlar veriyor.
Acici kullanmadan siyahin ustune platin sarisi bile vursan sac ayni kalir daha once boyayi tutmayan yerler varsa birde dipten cikan saclarin acilir igrenc bir sey olur Acmadan olmaz deneme ya da istersen dene sonra yine siyah yapmak zorunda kalirsin sacin yiprandigiyla kalir
2
28 Yorumla
Soran
+1 yıl
İlk once açici kullandim diyelim bir bes gun falan da istedigim boyayi sürsem olur mu saçim çok yipranirmi? Cunku bu uc hafta icinde yapmam lazim
Alakasiz tabi ama oyle bir soruyorsunki Acici saclarini yakar cogu kuafor bile duzgun kullanamiyir aciciyi volumunu iyi ayarlayamazsan sacinda biraz fazla tutarsan sac acici varken hava almazsa saclqrin mahvolur Iyi suremezsen sacin rengarenk olur ve koyu boyamak zorunda kalirsin
Öf ne gıcıksın sen ya Allah yakinlarina sabır versin senin yaninda duran timarhanelik olur be 😂😂😂Ağir mi oldu acba dnjdjsjdj soru sordum bu arada ona da bir el atsan biliyosan hani
Evet hem o hem bitkiseller felan ama genede yıpranıyo ve bir kere açtırdın mı artık çok zor oluyo hani tabiki senin çok yanmaz belki çünkü sarı felan yapmıcaksan ama gene bir yıpranma oluyo ben çok uğraştığım için önerim yaptırmaman
@Uykuseverrr bence sen öncesinde başka bir ürünle actiysan yani daha öncesinde yanmışsa ondan olabilir zor yani yanmış saçı toparlamak mecburen kesilecek benimki de yandı yeni yeni toparlanmaya başladı
Yani siyah var mı ama koyu renk değil bak siyah mesela ben siyaha boyadım sadece kendi diplerim siyah diğer yerler yanık olduğu için boyayı yemiyo kahve siyah varsa eğer siyah olan yerler asla açılmaz dalgalı olur haberin olsun
En İyi Cevaplar