Güzellik & Bakım Göz dövmesi hakkındaki görüşlerinizi öğrenebilir miyim? Sanal_Adam Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ? Sizce?Göz dövmesi nasıl görünüyor? :D yaptırmayı düşünür müsünüz? :D ne garip insanlar var yahu :D Evet, gözüme dövme yaptırmayı düşünebilirim. Olumsuz bakmıyorum, tercih meselesi... Hayır, asla yaptırmam! Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Göz dövmesi hakkındaki görüşlerinizi öğrenebilir miyim? Cevapla Dövme Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
deliihtiyar Takip Et Master Yaş: 56 , eic 94% +1 yıl İnsanlıktan nasibini almamış Maymun cinsleri gibi diye düşünüyorum. 1 2 Yorumla Sanal_Adam +1 yıl çok da hakaret etmeyelim abi :D hafif yaptırıp tatlı olanlar da var :D Yorumla deliihtiyar +1 yıl İstisnalar kaideyi bozmaz tabiki Yorumla
hatice_20 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 , eic 36% +1 yıl Gece gece korktum ruyama gircek ne ruh hastalari var 0 1 Yorumla Sanal_Adam +1 yıl :D korkma uslu kız, onlar senin evinin duvarlarının dışında Yorumla
SibelErdem Takip Et Master Yaş: 54 , eic 78% +1 yıl Yahu arkadaşım gözle şaka mı olur yahu. 0 4 Yorumla Sanal_Adam +1 yıl şaka değil abla :D bunlar bildiğin aykırı :D hani "niye diline piercing yaptırdın" diye sorduğunda "ben kendeme böyle efede edebeleyem" diye konuşmaya çalışıp yaptırdığı piercing yüzünden kendini ifade edemeyen genç gibi :D Yorumla SibelErdem +1 yıl Yani bilemedim ama çok sakat bir yer birde onun dönüşüde olmaz. İnsan kendi vücuduna bu denli nasıl eziyet eder anlamadım Yorumla SibelErdem +1 yıl EİG için teşekkür ederim :) Yorumla Sanal_Adam +1 yıl :) mantıklı bir görüştü :) hak ettin Yorumla
Segevran09 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 44% +1 yıl Berbat. Bunu yaptiran insanlarin akil sagligindan suphe ederim 2 0 Yorumla
sizofrenkarinca Takip Et Master Yaş: 36 , eic 36% +1 yıl Her şey bitti bir bu kaldı zaten :D Yaptırmazdım ben şahsen. 1 0 Yorumla
Pinktooxic Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Tercih meselesi ama ifade de sorun yaratıyor gibi geldi 1 0 Yorumla
Darkman35 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Korkiyorum seytani aramaya gerek yok dibimizdeymis meger 1 0 Yorumla
blnyglcn Takip Et Xper 4 Yaş: 40 , eic 60% +1 yıl FOTOĞRAFLARA BAKINCA GÖZLERİ SULANAN BEN MİYİM Bİ? 1 1 Yorumla Sanal_Adam +1 yıl bilmem, şimdiye kadar başkası böyle bir şey beyan etmedi :D Yorumla
asunaz Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 51% +1 yıl iğrenç normalde görsem şeytan sanır kaçarım 😊 1 0 Yorumla
şeytan_tüylü_kadın59 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 51% +1 yıl Millet kafayı yemiş cidden yemiş. 1 0 Yorumla
Sarivari Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 858 cevap paylaştı. İğrenç kesinlikle bu ne 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar