Güzellik & Bakım Dore sarıdan küllü sarıya geçiş nasıl olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor arkadaşlar sacım sarı dore gibi bir sarı tam olarak şöyle : Ama ben biraz küllüye çevirmeyi düşünüyorum Bunun gibi birşey sizce nasıl elde edebilirim önerilerileriniz var mı? Dore sarıdan küllü sarıya geçiş nasıl olur? Cevapla Öneri Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
başak_hatunn Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl küllü sari al surekli ona boya 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tavsiye ettigin bir marka var mı Yorumla başak_hatunn +1 yıl loreal exelence saci besliyor yumusacik guzel boyuyor ben uclarini bu markanin cok acik sarisina boyuyorum cok guzel boya kaliteli Yorumla Soran +1 yıl Acaba küllüyü alıp bir tutam denesem mi Yorumla başak_hatunn +1 yıl aynen kucuk bir yerine yap turunculaşirsa kuaforde yaptirirsin Yorumla
Volrath Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl erkeğe göre sarı saridir :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sarı sarıdır ama kötü sarılarda var simdi Yorumla Volrath +1 yıl yani önemli olan kendine yakistirman Yorumla
weirder Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kesinlikle kullu yap 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Zaten küllü sarı yapıcam ama nasıl Yorumla weirder +1 yıl Bilgim yok direkt boyasan olmaz mi Yorumla Soran +1 yıl Tutucagını sanmıyorum Yorumla weirder +1 yıl Bence kuafore git Yorumla Soran +1 yıl Mahveder diye korkuyorum Yorumla
Derew Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Yakınlaşmış ama 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Fotoğrafta öyle görünüyor Yorumla Derew +1 yıl Ama onun ki mat parlak ışık degiştirmiyor rengi Yorumla
En İyi Cevaplar