Ben kullandım çok siyah noktam yok ama bende işe yaradı. Öncelikle yüzümü sıcak buharda 15-20 dakika beklettim. Gözeneklerim böylece iyice açılmış oldu. Sonra Bim siyah nokta bandını yapıştırdım. Birkaç dakika bekledim ve çektim. Eğer gözeneklerin genişlemiş halde uygularsan daha etkili olacaktır. Ardından nemlendirici krem uyguladım yüzüme.
Önce buhar kuru uygula yani sıcak şu papatya demle on dk havluyla buharda dur yüzünü ılık suyla yıka üzerine bandı dene o zaman kesin ise yarar eğer bantta değilse hata. Genelde böyle yaparım ne kadar iyi olsa da band daha iyi sonuç alınıyor gözenekler açıldığı için.
Bu tür burun bantları açılmış geniş gözeneklerde daha işe yarar. Bir kaba sıcak su koy ve yüzünü 20 dakika kadar beklet. Suyun içine gül suyu damlatabilirsin. 20 dakika sonunda burun bandını yapıştır ve bir süre bekle. Ondan sonra çek. Bir de bu yöntem ile dene bakalım.
burun bantları sadece siyah noktaları alır. senin burnundaki sarı noktalar sebumdur. hiç bir krem ve ilaç bu sarı noktaları geçirmez. sadece beslenmeyle önleyebilirsin. şeker, karbonhidrat, süt gibi besinleri uzun bire süre yememelisin.
bak böyle bantlar sadece para kazanma amaçlı çıkarılmış ürünlerdir... sana bir tavsiye buharlı suya bir limonu sık sonra havluyla birlikte içinde bir 10 dakika dur sonra iyice yumuşayinca yüzün... siyah noktaları basarak çıkar
Bir kez aldim o bantlardan. Ise yariyor evet. Ama siyah noktasi olanlarin gozenekleri acik demektir..2 gun icinde yine eski haline döner cilt.. surekli duzenli kullanmak gerekiyor. Ve abes derecede pahali seyler. Moda oldu ya. Ondan.
Bim burun bandını yapıştırmadan önce burnunun üstüne sıcak suyun buharını tut ya da bir bezi sıcak suya batırıp burnuna koy. Gözeneklerini açar, sonra bantı yapıştır, daha fazla alacak siyah noktalarını.
Bim burun bandı kullanacak kadar ne yaşadın ablacım ya
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hic bir ise yaramiyor şu burun bantlari denen seyi 2 kutu kullandim bimden degil ama fark etmiyor bu illet sadece burnunu sisiriyor tikanikligida gecirmiyor
En İyi Cevaplar