Arkadaşlar şimdi saçımda az da olsa turuncu yansımalar var. Ben bunları yok etmek istiyorum. Küllü bir renk istiyorum haliyle. Ama saçımda ton eşitsizliği var. Saçlarım ombreydi, o ciğ sarısından nefret ettim. Komple saçımı küllü kumral yaptım fakat.. o sarı yerler yeşil oldu bundan 5-6 ay öncesinden bahsediyorum. Fotoğrafta koyucağım aşşağıya. Yeşillikler gitti tamam. Ama ben saçımı komple küllü kumral istiyorum. Saç uçlarıma bakın şimdi tekrar küllü kumral yapsam saç uçlarım tekrar yeşerir mi? Birde gratiste ki boyaların fiyatı nedir? Şöyle de birşey var normal kahverengi de boyayabilirim. Ama kızıl ve turuncu yansımalar olsun istemiyorum. Şimdiden teşekkürler
Saclarin cok yipranmis uclarindan kestirmelisin bence boyadan once. Kendin bile kesebilirsin cok becerikliysen. Malum kuaforler hic istedigimizi yapmiyorlar. Bence basta sicak bir kahve tonu yap. Yoksa yeserir. Tabi turuncu olmamasi icin karemel de olmamali. Normal kahve. Gratiste Şu an 6 liraya bile boya var.
Siyah kesinlikle yapma ben boyayım diye bağırıyor ve saçı fena yakıyor. İnsanın duşa giresi gelmez o siyah sudan dolayı. O zaman senin tek çaren oryalle saçındaki şu an olan boyayı kusturmak. sonra kahverengi yapmak. veya küllü kumral. ancak o zaman istediğin renk olur
Siyah sacı cok seviyorum bide düz v kesim olursa.. arkadaşlarım var 2 kere akıyor diyor. Akması sorun değil. Kaşlarım da siyah boya olduğu bende belli olmaz sanırım. Ombreydi zaten saçım bir daha oryal kullanmak mı😂 tövbe.
En İyi Cevaplar