Makyaj yılda bir kaç defa ancak yaparım onda da fondoten kullanmam, en fazla bir parlatıcı bir eyeliner'dır. Ama fazla ürün kullanarak bir makyaj yapsaydım da fondoten kullanmazdım. Eğer kullanacaksam da parmaklarımla dağıtırdım yüzüme:) -Gecen bol olsun.-
@Pasara Sıvı fondöten kullanırsanız biraz emiyor. Ama stick kullanırsanız çok daha az emiyor. Islatıp suyunu sıkmak ise daha fazla ürün emmesini engelliyor.
Neyse önemli olan insanların kendi deneyimleri ve görüşleridir. Ancak stick fondoten için çoook gençsiniz, gerçekten ilerde pişmanlık yaşamamanız adına tavsiye etmem. Tabii siz bilirsiniz. Bunlar sahne/tv makyajı için kullanılan çok ağır fondotenler ve günlük hayatta zaten gereği yokken bu yaşta hiç gereği yok. Genelde 30 yaşına gelmeden suratın kırışıklıkla dolmasına sebep oluyor.
@Pasara Doğru, her kafadan ayrı bir ses çıkar. 😊 Şahsen stick fondöten çok kullanmıyorum zaten. Pek rahat edemiyorum. Sıvı tercihim. Stick fondötene kıyasla çok daha rahat. Kırışıklık konusunda ise pek endişem yok. Kırışıklığım olsa muhtemelen botoks yaptırırdım. 🤔
Ya tam üstten çektikleri zaman fırçadan daha kabarık gözükmesin diye mi pena koymuşlar beauty blender yerine acaba? 😹 Sonuçta ben kandım beauty blender olduğuna. 😬
Sana fontdoten kullan diyen oldu mu? Kullanmayanlar neyle dagitiyor demiyor kiz zaten. Kullananlar neyle dagitiyor diyor. Kullanmiyorsan yazmazsin sorduk mu ihtiyacin var mi diye? Fondoteni sadece kusurlu yuzler kullanmiyor. Kaliteli bir fondoten özel zamanlarda kullanilir. Eve gidince yine kaliteli temizleme urunleriyle cikarirsin. Yuzumede hicccbisey olmadi simdiye kadar.
Ne senin ne de bir başkasının yüzü umrumda değil. Hangi soruya görüş paylaşıp paylaşamayacağımıda sana soracak değilim. Seni geriyorsam bir sıkıntın var demektir. Hadi uğraştırma beni işim gücüm var, hormonlarından hep bunlar biliyorum.:)
Hangi soruya gorus paylasip paylasmayacagini soylemiyorum zaten senin gibi milyon tane var şu sitede hepsine tek tek laf anlatcak degilim anlatsanda anlamazlar zaten. Sadece her sorudan kendine pay cikarip ovmeye calismaniz coook belli oluyor disardan onu bil istedim.
En İyi Cevaplar