Tekrar merhaba arkadaşlar, bu gece de yepyeni bir sorum var siz güzel hatunlara!:-) Saçlarım siyah tenim beyaz. Klasik bir kafkas kızıyım anlayacağınız. Saçlarımın tenimle zıtlık oluşturan bu hali, bana sert bir hava veriyor. Bir de saçlarının doğal rengi sarı olanları oldukç kıskanıyorum doğrusu.( fotoğraf, kıskandığım kız tipine bir örnek)
Istiyorum ki saçımın alt tonu olan kahverengiyi (güneşte kahverengi zar zor fark ediliyor) daha da açayım ve küçük sarışın kızların süt sarısı saçları gibi saçlarım olsun. Açık kumrala hatta koyu kumrala bile razıyım. KINA, PAPATYA SUYU GİBİ EN DOĞAL ÇÖZÜMLER ARIYORUM. Zaten doğal istemesem kuaföre giderdim değil mi? Ama benim sizden yana çok umudum var. Biliyorum ki bu arkadaşınızı yalnız ve çaresiz bırakmaz, güzel güzel tarifler verirsiniz. Hepinizi öpüyorum :-*
Saçlarımı hiç boyatmadım, siyah saçlarımı kına, papatya suyu vesaire ile nasıl açık kumrala/süt sarısına çevirebilirim?
kına sürmek gibi bir hata sakın yapma kötü bir şey çıkıyo ortaya papatya suyunu bol bol sürüp yazın bolca güneşin altında kalırsan olur ancak başka türlüde olmaz ben her yolu denedim zamanında en sonunda boyattım etkili doğal bir yolu yok
bir kac kisiden duymustum plaja giderken saclarini oksijenli suyla islatip günesleniyorlardi sac renkleri acilmisti görmüstüm hatta fakat ne kadar saglikli bilemem bir arastir istersen gerci kışın ortasındayiz yaza da var epey 😂
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Saçlarımı hiç boyatmadım, siyah saçlarımı kına, papatya suyu vesaire ile nasıl açık kumrala/süt sarısına çevirebilirim?
En İyi Cevaplar