Sivilce ve lekeler için Clinoper Jel ve Azelderm kullandım. Yüzümdeki kuruluk zamanla geçer mi?

Bundan 4 gün önce devlet hastanesinde cildiyeye gittim. Bana Azeldrem ve Clinoper jel verdi. Azelderm'i sadece akneye sabah sür, az bir şey yakar demişti. Diğeri ise Clinoper onu da akşam sür dedi. 2 saat kalsın 1 hafta boyunca jeli böyle kullan, 1 haftadan sonra sabaha kadar kalsın dedi. Bir de temizleme jeli önermişti. Bununla yıkarsın dedi, aklıma gelmiyor şu an. Kremler 2 gün kullanışımdan sonra çok kötü yaktı ve çok aşırı kızardı bende normaldir sandım. Gece uyuyamıyorum gözlerim nasıl yanıyor göz yaşlarım aktı resmen yüzüm zaten yanıyor. Annem de normaldir kullan dedi sürekli. 4. günü bıraktım.

Ben ne yapacağım? Yanık gibi oldu yüzüm, aşırı kurudu ve tuhaf bir renk aldı. Hafif soyulma, kaşıntı da var. Ama kremleri kullanmayı bıraktım. Dışarı çıkamıyorum, ne yapacağımı bilmiyorum. Yüzümü sadece su ile yıkamaya başladım, keşke hiç gitmeseydim.

Arkadaşlar yüzümdeki kuruluk ve renk değişikliği gider mi yoksa doktora gideyim mi tekrar? Randevu da alamıyorum çok zaman var. Randevusuz mu gitsem bana 1 ay sonra gel demişti. Ama randevusuz içeri alır mı baktırsam? Sivilce ve lekeler için Clinoper jel ve Azelderm kullandıktan sonra yüzüm eskisi gibi olur mu?
Clinoper jel ve Azelderm
Clinoper jel ve Azelderm
Sivilce ve lekeler için Clinoper Jel ve Azelderm kullandım. Yüzümdeki kuruluk zamanla geçer mi?