Saç rengimi çok açtım çok pişmanım yardım?

bu rengin daha soğuk tonuydu
Arkadaşlar ben kumral sarışınım normalde. Güneşte altın rengi olan, koyu sarıya dönük çok güzel saçlarım vardı. Geçen kış loreal paris sunkiss renk açıcı jel kullanarak saçlarımın rengini aşamalı olarak açmaya başladım. Bu jel saça hafif ışıltılar vererek doğallık ve canlılık katan bir renk açıcı. Tabii ki bilinçsizlikten saç diplerinden uçlarına kadar tüm saça uyguladım ve rengi açtığı yani saçı boyamadığı için o şekilde kaldı. Bir de üstüne bir kutu bu ürünün sprey versiyonunu kullandım saçlarım mısır püskülüne benziyor. Yapısı falan değişti biraz. Gerçekten çok pişmanım. Saçımı asıl renginde boyatsam olur mu diplerden aynı renkten çıkacağı için de belli olmaz diye düşünüyorum. ama hayatımda hiç saçımı boyatmadım ve tam olarak eski rengini bulamazsam? Of ya çok üzgünüm yardım edin saçlarım hiç işlem görmedi çok iyi baktım bu yaşıma kadar ama gittim açtım rengini lanet olsun ya :( evet boyatsam sizce durum düzelir mi? o açılan yerlerden bir an önce kurtulmak için saçımı kestirebilirim hatta sorun olmaz.
boya saçı yıpratır mı ne tür bir boya kullanmalıyım?