Arkadaşlar takıntı yaptım. Kız arkadaşım aynen resimdeki gibi birisi. AYNISI. Burnu bu kadının burnu gibi olan var mı? Kız arkadaşımın burnu aynen bu şekilde. Tipi falan aynı. Sizce bu resimdeki kadın güzel mi? Burnu %99 aynı.
Bu resmi görünce şaşırdım hatta. 2 haftadır kafaya taktım ondan güzelini bulucam diye, üniversiteye gidiyorum etrafıma bakıyorum ama göremiyorum. Hatta kız arkadaşım şakasına benim gibi güzel burunlu kız bulamazsın dedi. Ben de bulurum dedim. Bir şey demedi güldü gitti. Sizce bu güzelliği abartıyor muyum? Bana mı güzel geliyor yoksa?
Var mı böyle düzgün burnu ve güzelliğe sahip olan? Sizce abartıyor muyum?
kardeş sen ahırete göçtüğünde arkandan yasin okuyabilir mi onemli olan o bırakın su guzelliği ya :) çürücek bedenimiz toprakla karıscaz bıze orda sevgilin kimdi burnu guzelmıydı dıye sormucaklar
Burnu gayet sıradan fazla abartmışsın bence bulursun. Burun estetiği sayfalarında gezmen yeterli
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne bileyim ünide okuyorum.. Karşıma gelen kızlar tipsiz geliyor gözüme. Acaba bana mı öyle geliyor? Sevdiğim için güzel geliyor olabilir mi? Az önce kız arkadaşımı okula bıraktım, inerken bütün lavuklar yüzüne baktı. Gerçekten dikkat mi çekiyor anlamadım ki. Kafaya çok takıyorum.
Fazla abartıyorsun kız zaten güzel değil yüzündeki tek güzel yerde burnu olduğu için fotograflar hep burun odaklı.. bakabilirler at gözlüğüünü çıkarırsan herkese bakıldığını görürsün. Kimse dünya güzeli değil daha güzel kızlar vardır elbet ama göreceli bir kavram ve insana sevdiği güzel gelir mantığı ile sen farketmiyorsun
Anladım. Hangi kıza kız arkadaşım güzel mi diye sorsam, senin abarttığın kadar güzel değil ama çirkin de diyemem dediler. Tenini ve burnunu övüyorlar genelde, teni falan pürüzsüz. Doğal yani makyaj falan yapmıyor hiç. Umarım dediğin gibidir.
2bin tl ye aynini yapiyorlar arkadas. Estetik burunlar ayni fabrikadan cikan urun gibidir. Guzel mi dersen, burun guzel fakat yuz resimdeki gibiyse bir halta yaramaz.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yüzü öyle evet ama burnu doğal. Kusursuz hiç hata yok resmen... Gerçekten güzel değil mi yaw? Bana niye güzel geliyor bu kadar? Niye millet bakıyor sokakta o zaman :S
Anladım peki genel olarak kız güzel mi? Yoksa abartıyor muyum bunu da :D Erkekler falan kız arkadaşıma çok bakıyorlar yani dikkat çekiyor tipiyle heralde ve bu durumdan rahatsız oluyorum.
En İyi Cevaplar