Yıpranmış saça bakıp yapsanda uçtaki ölü saçlar canlanmaz ve uzamayı engeller. Önce en azından kırıklarını aldır ve yoğun keratinli şampuanlar bakım yağları kullan. Bol bol protein tüket. Haftada 1 kez saçlarına zeytinyağı ve yumurta akını karıştırıp sür. 1 ayda pasparlak ve hacimli saçlara kavuşursun garanti veriyorum.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kestirmek daha mantıklı ama hiç kestirmedim hep bakım ürünü kullandım ise yaradı mı? Hayır. Hala kestirmemekte diretiyorum😂
Eger bakim urunleri bir ise yaramiyorsa kestirmek en iyisi. Kestirincd sac hemen toparlanmaya basliyor. Tabi kestirdikten sonra da bakima devam. Aslinda duzenli araliklarla kestirmek de bakimin cok onemli bir basamagi
eğer saçını kestirmezsen ve bakım yaparsan saç az toplanıyo ve sağlıksız gözüküyo ama kestirip bakıma devam edersen sağlıklı oluyo görüntüsüde kimyasıda
Bakım ürünleriyle bir süre kırıkları azaltma yoluna gidilebilir ancak yıpranmış saça ucundan da olsa kesimle sonrasında bakıma devamla daha saglıklı pırıl pırıl bir görüntü kazandırılması daha iyidir.
Bakım ürünleri kullan ben elidorun saç bakım urunlerini kullandım saçlarimi 3 haftada bir boyatmama rağmen kırıklarım yok ve bakım urunlerini kullanmadan önce saçlarim plastik gibiydi herkes kestir dedi başka yolu yok dedi ama düzeldi..
Her yıpranmış saçın kesilmesi gerekmez, bazıları bakımla eski haline dönüyor ama ciddi anlamda kötü olmuş saçlar tabiki kesilmeli bakım zaten onları kurtarmaz
Ben saçımı çok düzleştirdiğim için yıprandı bakım yapsamda çok düzelmeyecek biliyorum. kestirsemde saçıma ara makas attıracağım yine ucunda kırıklar olacak. Uzun saç seviyorum kırıklardan hızlı uzamayacak ne yapayım sizcee
En İyi Cevaplar