Bak farkındaysan bu ünlülerin ilk halleri çok komik ama meşhur olmak için mecbur bu halle çıkmaları lazım daha para yok çünkü, sonra parayı kazanan ne hikmetse bir an da değişiyorlar güzelleşiyorlar, yok estetik yok botoks ypk yüz gerdirme yok çene törpüleme yok silikon yok ciltte ki lekeleri yok etme vs.. Biz de wouawwww çok güzel bu kız diyoruz oysa para olsa onlardan daha güzel olma ihtimalimiz var, demem o ki doğal güzel değilsen gözümde yapay gibi bir şeysin insandan saymıyorum nedense zaten hepsi birbirinin kopyası gibi bir şey. Haaa bir de yeni trend olmuş makyajsız resim egolarını şişirmek için o da nasıl biliyor musun? Kirpik takma yapıştırılmış kaşlar kontur dudaklar kalıcı makyaj ve bize makyajsızız diye yutturcaklar Anasını satim
o zaman kadın herkese yalan mı söyledi ya fotoda dediğin gibi burun ucunda birşeyler var. eskiden de güzeldi aslında cok büyük bir değişiklik yok sadece tarzın ıdeğiştirdi sünepe giyinmiyor artık :D yaprak dökümünde giydiği kıyafetler sacları falan hep sünepe gibi geliyordu bana sımdı bakımlı ama :D
Bu yüzden ünlülerin ilk halleri hep komik olur çünkü daha rötuş yapmadıkları haller. Ve asla bir ünlüyle normal kızları kıyaslamayın güzellikte çünkü onlar sonradan hileleyle güzel olanlar para sayesinde
sadece burun yoksa kiz güzel bak türkan sorayda burun yaptirdi ama yinede öncedende güzeldiler bazilari estetik yapiyo güzel olmuyo bunun yüzle alakasi var yüzün güzelse hersey iyi olur ben mesela hic estetik yapmayi düsünmüyorum ama ilerisini bilemem hic yapmadim yaparsam ya cirkin olursam diye korkuyorum cünkü herkese güzel olmuyor
Ya sanki istemeye gidecen de önceden evlilik yaptığını öğrendin neyin güvensizliği arkadaşım bu komikmisiniz 😂 evet komiksiniz güvenim kalmadı Türk kızlarına nasıl bir yargıdır. İmkan ve durumun varsa git kızlarına güveninin olduğu bir ülkede yaşa o zaman Türk kızlarının böyle erkeklere ihtiyacı olmamalı zaten 😂
Ya sacmalamayi n yaa bu kadın doğal bence. Hem doğal var zaten. Kadın süt gibi beyaz. Burnu falan güzel gerçekten. resimden resime fark var. yuz hatları çok düzgün önceki halleri de oyle. Ben araştrmstm baya.. illa bir çamur atacklar kadının dogali var..
yalnız o fotoğraf eski bir fotoğraf değil. estetik yaptırdı mı yaptırmadı mı blmiyorum ama o fotoğrafta sadece makyajı yok. geçen sene kendisi atmıştı instaya ya da başka bir sosyal paylaşım sitesine. çünkü haberini okumuştum.
En İyi Cevaplar