Şimdi nasıl izah etsem bilemedim ama istediğim şu. Bir seferlik boyansın, yıkayınca akıp gitsin. Gri renkte bunu yapabilecek boya bilen var mı? Saç tebeşiri diyorlar ya da farklı bir bilgisi olan varsa bekliyorum.
Şu şekil bir renk olsun totalde; Beğenirsem yaptırabilirim ama bir sefer denemek istiyorum. Geçici boya kullanan, kullanmasını bilen, derdimi anlayanları bekliyorum.
İnanıyorum ki, İsviçreli bilim adamları bir sabah uyanıp Pentin'in fikrine kafayı yorup sıkıldıkça rengini değiştirecek Nano teknolojiye sahip bir ürün çıkaracaktır. Böylece sen ve diğer kadınlarımız, telefonlarındaki bir uygulama ile tek bir tuşa basarak saçlarını renkten renge sokabilecektir. Bu arada bu güzel fikir oldu. İsviçre'ye selamlar...:)
Eğer kaliteli bir marka alırsan saç spreyleri var ben kullandım saçi keçe gibi yapmıyor ama kaliteli olmasi lazım ben kuaforümden almıştım gayette güzel olmuştu.
Bende kızıl yapmak istiyorum ama sürekli boyama gerekiyor saç tebeşiri kullandım ve saçı o kadar yıpratıyor ki anlatamam. Benim fikrim uygun fiyatlı internette peruklar var 10-15 liraya bulabilirsin. Onu istedigin renk boya ya da direk bir rengi al. Ben sitede gördüm dolar yükseldiği için şu an 25 lira oldu. Istersen sana sitenin isminide yazayim aliexpress 👍
Saç tebeşiri saçı sertleştiriyor ve çok zor çıkıyormuş canım. Tek kullanımlık boyalar var. Sprey şeklinde. Yıkadığında gidiyor. Ama zararı var mı bilemem.
En İyi Cevaplar