Lazer epilasyon yaptırıp bitti diyen var mı?

Bu sorum kızlara yönelik aslına şimdi kızlar ben yaklaşık 2 yıldır 18 seans lazere gittim bıyık ve çene bölgesi için özel hastaneye doktor genç olduğun için vucudun daha çabuk kendini yeniliyor daha geç biter dedi ama gına geldi artık eskisine nazaran artık yok gibi ama elime geliyo hani yakın aynayla bakınca seçiliyor gayet bide üstüne fondöten sürünce kabak gibi ortaya çıkıyo ondan sabrediyorum ama bir ara gına geldi normal jiletle 2 ay gezdim de noldu? incelen tüyler daha siyah çıktı ( eskiden daha siyah değil ama lazerle geldiğim incelikten daha kalın) neyse diyorum mecbur devam ediyorum artık 2 yıl her ay aynı acı bitmicekse kaş usturasıyla mı Devam etsem yoksa ipe mi dönsem He bide bunca yıl masraf boşa mı gitti😔bide son not olarak benim siyah çıkması sorun değil jiletle kısaltıncada orası kök yeri siyah duruyo hani çok kalın yapılı tüyleri var ondan sanırım iple aldığım zamanlarda bile hiç bişey yokken o kökler kara duruyodu ama lazerle gitti beyaz oldu napayım kafayı yicem 2 yıl inanın az buz değil bitsin artık diye öldüm

Lazer epilasyon yaptırıp bitti diyen var mı?