Burun estetiği yaptıranlar hakkına neler düşünüyorsunuz? Doğal olup çirkin olmak mı yoksa estetik olup güzel olmak mı?
Burun gerçekten ifadeyi çok değiştiriyor resimden de anlaşıldığı üzere, benim burnumda hafif bir kemer önceleri bu durumdan çok rahatsız oluyordum. Hatta geçen seneye kadar burnumu yaptırmayı düşünüyordum. Geçenlerde arkadaşım da burnunu yaptırmıştı, sonra düşündüm çok memnun kaldığını öğrendim, acaba ben de mi yaptırsam diye düşündüm. Sonra dedim ki kendi kendime Burçak güzelliğin esiri olma kendin ol dedim, burnumu yaptırırsam ifadem değişecek, evet şuanki halimden daha güzel olacağım bundan eminim. Ama burnumu yaptırdığımda eski Burçak olmayacaktım. Sokakta birbirine benzeyen bir sürü kız var, güzel olmak için illa okka burun kalın dudaklara ihtiyacımız yok, eğer yaptırsaydım onlardan farkım kalmayacaktı kendim olamayacaktım ve bundan huzursuz olacaktım ne kadar olumlu yorumlar alsam bile güzelliğin esiri olacaktım.. En önemli şey insanın kendi olması kendiyle barışık olması. Beni ben yapan kemerli burnum ve bununla gurur duyuyorum. :)
Doktor çok önemli. Benim kuzenim olacak ama çok tedirgin bu konuda. Bazıları, hatta büyük çoğunluğu "Keşke yaptırmasaydım" diyebiliyor. Ya da "Oldu bir kere idare eder" diye düşünüyor.
Hele bazı burunlar "Ben estetikliyim" diye bağrıyor.
Burun çok önemli tabii ama tek etken değil, yüzün bütünü çok önemli, burnu güzel ama yüzü çirkin çok insan var.
sakın ya düşünmeyin bile hayatımdaki tek bir örnekle biliyorum bunu lisede hoşlandıgım bir kız vardı bundan güzel kız olamaz filan diye düşündürücek cinsten kız burundan estetik ameliyat olmuş aradan 2 sene geçti lise filan bitti kızı gördüm bir burun insanı bu kadar mı değiştirir rezalet ya hoşlandıgım kız bu muydu insanlar elindekinin kıymetini bilemiyor
İnsanın tabiki kendi tercihidir. Ona kimse karışamaz. Kim nasıl mutlu olacaksa öyle davranmalıdır ama çok insan gördüm ki insanları burunları yüzünden yargılayan. Hele de kendileri de estetikliyse çok komik oluyorlar gerçekten de.
Cevap
26Cevap
Bence yaptırılabilir. Doğal halinde burnun ideal şeklinde değil diye sen de çirkin olmuş olmuyorsun bence. Estetikle güzel olan kadın da güzeldir aslında zaten bir yerde. Çünkü estetiğin güzelleştiremediği kadınlar da var sonuçta. Estetik olup sıradan da olabilirsin. Gerçekten güzel değilsindir, sadece normal bir görüntün vardır, çirkin değilsindir ve estetik de bu durumu değiştirmemiştir. Sadece ideal formuna seni yaklaştırmıştır yani en iyi haline.
-Gecen bol olsun.-
Allah böyle yaratmış ne diye karışayım ki zaten insanların suratına değil ruhuna, edebine , kalbine baksak bu kadar olay yaşanmaz çünkü bugün bütün estetiği yarın dudak dolgunlastirma öbürgün bilmem ne insan oglu doyumsuzdur net
kendinden kusur buluyorsan sitres yapiyorsan bide burun ilk göze çarpan organdir kendim estetik yaptim hiç de pişman değilim keşke çoktan yaptirsaydim diom
Resimdeki kızın çensiyle de onyanmış. Bence insan kendini nasıl mutlu ve rahat hissedecekse öyle olmalı. Kemerli ve ya çok büyük bir burun için yaptırılabilir.
Allah herkese yakışanı yaratıyor burnunun şeklini değiştirince yüz ifaden değişiyor cirkinlesiyor insan sakın estetik düşünme tıbbi bir sorun yoksa bence gayet normal güzel bir burnun var şükür etmelisin.
Imkan varsa olabilen olmali bence sonucta dogalligindan bir sey gitmiyor kendini guzellestirmeye calisan herkes guzeldir bakim onemli bir sey cirkin bile olsa bakimli olmasi herkesi bir adim one cikarir bence 😌
Yani olabilir herkesın kendı tercihi sonuçta kım ne yaşadı neler oluyor bilemeyiz ama cok iyi bir doktora yaptırmak lazım cok fazla yapılan mudahalenin belli olması güzel durmaz.
Bence sıkıntılı bir surectir. Asiri kotuyse yaptirilabilir ama guzel burnun varken daha da guzel olsun diye yaptirmak sacmalik. Bu dudak vs. tüm estetikler icin gecerli
Bıçak altına girmeden, burun şekli düzeltilebiliyor diye duydum. Milyonlar harcanmadan mümkünse, mahsuru yok bence.
Mutlu değilsen yaptırabilirsin tabii kimse karışamaz sonuçta
burnu sağlıklı olan sırf güzel görmek için yaptırmasın
Ben aslinda karsiyim ama kisisel olarak rahatsizsan piskolojilik yasiyorsa yaptirsin derim...
Sağlık zarureti dışında,
Estetiği doğru bulmuyorum ben
maddi gücü varsa estetik olsun yoksa öylede kabul ederim no problem herşey guzellıkle yakışıklılıkla bitmiyor
kişi görüntüsünden rahatsız oluyorsa yaptırabilir gayet doğal bişey
doğal olup çirkin olmak estetik yapmayın kardeş Allahın yarattığı seye bişey yapmayın Allah size öyle yakistirmis
sevgilimin burnu buyuk aşkımin %50si burnuna.. seviyorum iste burnuyla oynamadan duramiyorum. ameliyat olcam diyo simdi 5 yildir sevdigim burnunu kucultmek istiyomus. kuculturse net ayrilirim.
Allah nasıl yarattiysa öyle olmak estetigi doğru bulmuyorum
Bırun dısında tüm estetıklere karsıyım nurun evet güzellık katıyo ama dudak kaş botox falan rezalet yanı
laz cemali adrina lima yapmışlar daha ne olsun.. bence gerekli
Hacı mecburiyetten yaptırdım da zorda kalmadıkca yaptırmayın cekilir bir yanı yok baya sıkıntılı süreci var
Doğal güzellik en içten güzelliktir çünkü Allah'ın taktiridir
Sağlık tehlikesi olmadan yaptıranlara olumlu bakmıyorum
estetiğin her türlüsüne karşıyım sadece sağlık sorunu yaratıyorsa yapılabilir
Ölüm var be. Ztn çürüyüp gitcek.
Estetik haktır. Engellenemez
Allah hesabini soracak :)
👍tebrikler
burun önemli. estetik
Bu güzel olmuş. Nefes sorunu da yokşa şahane olur.
Çok rahatsız oluyorsa insan sakınca görmüyorum
raahtsız olunuyorsa yapılması bence.
Gercekten kötüyse yaptırılması gerekilir
Olabilir artık normal birsey günümüzde
Kişinin kendi tercihi.
Bazı burunlar var illa git estetik ol diyo yani
gerçekten ihtiyacı varsa yaptırmalı..
Kendini kotu hissediyosa yapsn
Güzel Olmalı tabikide :D
sağlık sorunu teşkil etmiyorsa doğallık iyidir
Doğal olup çirkin olmak tabikide
@İremDerici gel gel :D