Çok tipsiz olduğum halde neden herkes bana yakışıklı diyor?

Sanırım fena bir ozguven eksikliği yaşıyorum ama çok atılgan birisiyim normal de bilemedim.. şimdi ben oldu bitti kendimi çok tipsiz bulurum ha bazen fotoğraflarda aynada oldukça beğendiğim de olurda genellikle böyle. Ama ben hariç herkes benim yakışıklı olduğumu söylüyorlar yani öyle kalp kırmamak olayı falan değil sanırsam. Çünkü hiç oyle bir konu açmam ben sevmem takıntılı birisi olduğumdan mesela şu ana kadar bana epey bir kişi ajansa başvursana değerlendir bence yüzünü dedi. Gecenlerde bir abim yakışıklı olduğun kadarda çapkın olsaydın senden iyi iş görürdük dedi.. Ne bileyim avm den çıktım 2 gün önce bir kız grubu geçiyordu baktılar baktılar bir tanesi oha lan dedi utandım başımı egdim öne devam ettim... sorun mesele şu bu gün bir fotoğraf çekip kendimi incelediğimde yine moralimi bozdum yine mutluyum ama bu sorunu aşmam gerek. Psikolojik destek almadan aşılabilir mi sizce ve başka bir önerisi olan varmı? Fotoğraf atacaktım ama sitede çevremden çok fazla arkadaşımın hesabı var gören falan olur atmıyorum.
Çok tipsiz olduğum halde neden herkes bana yakışıklı diyor?