Lr delüks kaş ve kirpik uzatıcı serum,, kullanmanı tavsiye ederim. Sorunun cozumune yardımcı olacaktır. Profilimde link var. Oraya tıklayıp görsellerdeki foto albümüne bakabilirsin.. Gogildan da mutlaka araştır, görsellere bak, yorumları oku. İlgini çekerse özelden de yazabilirsin. Geçmiş olsun.
mumkun kendim surekli kullandigim bir tarif ve maskara surmeden rahatlikla disari cikabiliyorum 😃 1 tatli kasigi cay 1 tatli kasigi kahve bir bir miktar suyu cezvede kaynatip daha sonrda bu karisimi süz bir bos maskara kabina koy istedgin zaman sur bn cok etkisini gordum
Rica ederim üstelik fiyatları da çok uygun ben denedim olumlu sonuç aldım hele kasların falan seyrek ise onlara da sur saç diplerine de sürebilirsin çok faydalı 😄
Kirpiklerimiz vücudumuzda en yavaş uzayan saçlardır. Haliyle uzatabilmek için de öncelikle dengeli beslenmek daha sonra makyajlı yatmamaktır. Bu nedenle daha kısa sürede uzatmak istersek ya hint yağı ya da zeytin yağını bir pamuklu çubuk yardımıyla süreriz. Çünkü devamlı mascara ve boyalar zarar verdiğinden uzamasına neden oluyor. Ayrıca unutmadan her gün kirpik diplerinize masaj yaparsanız kan akışını hızlandırır uzamasını sağlar.
Hint yağı ya da badem yağı. Eski bir rimel fırçasını iyice bir temizle her akşam yatmadan kirpiklerine sür. Kaşlarına da uygulayabilirsin. Ben de baya işe yaramıştı.
En İyi Cevaplar