Elçin sangu gibi merak etmeyin esmer ya da zenci değilim. Kumralım ama süt beyazı olsun istiyorum ten rengim nasıl açılabilir? Çocukken süt beyazıydı ama zamanla hafif kumrallaştı nasıl süt beyazı olurum?

Süt beyaz olunca ne değişecek kardeş
Süt beyaz kızlar süt veriyormuş diyorlar, sen de mi yedin onu
llcdn.listelist.com/.../...beyaz-inek-mor-inek.jpg
Una yat
Önemli olan doğal olman, orjinal halin gibi olmazsın, hem beyaz olursan hataların daha da ön planda olur.
benimde böleydi sonra güneş ergenlik sivilce izleri filan derken kumralımsı bir beyaz ama eski halinde daha güzeldim
Güneşlenme yazın sabah öğle akşam 50 faktör guneş kremi kullan maske fslan yap cildine
Cevap
23Cevap
Valla bende aşırının ötesi aşırı beyazdım saçlarda siyahtı dikkat cekiyordum hatta bu yüzden ama sonra artık sakal falan cıktı rengım normale döndü acıkcası bence hormonlarla alakalı tamamen.
hormonlarla bir alak kadınlarda yok erkkelerdede olduğunu sanmıyorum güneş ve ergenlik sivilceleri filan
ben ergenlıge cok geç girdim o yüzden lise hayatım falan bembeyaz bir yüz ve pırıl pırıl bir tenle geçti üniversiye 2-3 te sakalım cıktı ve tenım biraz daha koyu oldu sonrasında ama öncesinde üşenmesem bir foto atsam aslında anlarsın. ben o beyazlıgı koruyabılmek ıcın guneşe bile cıkmazdım biliyo musun böyle otobüste bile ufak bigüneş gelse tenıme hemen orayı kapatırdım.
benim sakalım çıkmıyor merak etme
hayır bu benim genel tavrım ben küfürde ederim mesela mizacım böyle
bak amn kalsınlr falan sinrimi bozuysn
Kore'de bulabirisin Koreli kadınlar beyaz tenli kadınların güzelliğine inandığı için çok fazla beyazlatıcı kremler var ve güneş kremi olmadan dışarı çıkma ☺️
Cilt beyazlatıcı kremler var araştır bir duymuştum bende
kadın değil porselen bebek yahu o kadar yapmacık bunun nesine özeniyonuz anlamıyom ki
Benimde böleydi sonra güneş ergenlik sivilce izleri filan derken kumralımsı bir beyaz ama eski halinde daha güzeldim
tenini bilmem ama zenci degil siyahi dersen ruhunu beyatlatabilirsin
Bence olduğun hali bozma. Ten renginle oynamak için kendini yorma.
Benimde böleydi sonra güneş ergenlik sivilce izleri filan derken kumralımsı bir beyaz ama eski halinde daha güzeldim
Şu an da güzelsindir. Değiştirmek için yapacağı her hamle seni üzer.
bak etrafımdaki herkes kumral yani çok sıradan birşey beyaz tenli halim daha dikkat çekici ve hoştu
Siz bilirsiniz.
guzelim sen saclarini bakira boyat beyaz pudra sur suratina elcinide gecersin
böyle :)))
Bazı şeyler doğuştan gelir...
Ben zaten eskiden süt beyazıydım sonra hep güneşe çıkmaya başladım ve ergenlik sivilcelerim çıkınca cilt lekeleri filan kumral gibiyim
Özüne dönebilirsin zamanla kendini güneşten korumalısın cildiyeye gidebilirsin bu konuda sana yardımcı olabilirler...
bencede
Kendini karanlık bir odaya kapat ve 5 yıl çıkma. Beyazı geç şeffaf olursun 😄
niye?
hayir hangi mantık onu merak ettim
haa iyisin bak iyisin
Beyazlar için akşamdan çamaşır suyuna yat :D bu nasıl soru arkadaş ya tenin olduğu gibi kalsın oynama daha kötü olur
Kumral kız iyidir boşver seni beğenen böyle beğensin
ten rengini nasıl açacaksın bu konuyu nasıl açtın cevabını alabilirsen tıp tarihine geçeceksin
İyi bir tellal bul kese attır haftada 7 kere.
Michael Jackson gibi 😏
uff saçma sapan espiriler
soru saçma değil, saçma bulduysan cevap yazmasaydın. Ten rengini eski haline döndüren ya da bronzlaşan cilt lekeleri düzeltebilen birçok insan var mantıklı bir cevap vermeyi beceremiyorsan saçmalamıyacaksın
Güneşten koru Kendini Biraz ve D Vitamini Al
Arkadaş ne kadar özenti meraklısısınız ya.
ne alaka kendimi beyaz tenli daha çok seviyorum
sen saçının ucuna sarı attırnca özenti olmuyosun ben ten rengimin beyaz haline dönmesini isteyince özenti oluyorum hadi ordan
kendini bir odaya hapset güneş ışığıda görme bari.. ne buluyosunuz şu kızda anlamıyorum ya
sinire bak :D Saçlarımdan vurdu :D Hadi beğendin itira et :D :D Ama ben kmseye özenmedim ki.. istedm yaptrdım tavsye ederim :D
Benimde böleydi sonra güneş ergenlik sivilce izleri filan derken kumralımsı bir beyaz ama eski halinde daha güzeldim elçin sanguyu hç sevmem özenmemde aklımda geldi örnek veriyim dedim
canım kusura bakma ben kırmak istemedim.. yani herkes beğeniyo benm göremediğim ne var kızda dye şaaptım sadece
kırmak değil sadece açıklamada bulundum
Bu kızın rengi açık tamam da, süt beyaz mı?
Miranda Kerr sütbeyazi mi peki?
niye simdi ne eksigin var
Vajina beyazlatan adama git :D
süt banyosu yap iki güne sütlü nuriye olacaksın
Hidrojen peroksit
Botox yaptır
Yoğurt sur
nah olursun hayallerle yaşa sen bence.
sana bir kaç yöntem önersem türkiyenin en güzel kadını olursun ama uygulamazsın ki
ne?
özele gel
hayır
anlatcaksan burda anlat
sen bilirsin
değerli bilgileri herkese özel paylaşmam
haci sakir
Süt banyosu yaparak.
olamaz sın
Süt banyosu yap.
Badana yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?