Yüz bakımınız için neler yapıyorsunuz, hangi ürünleri kullanıyorsunuz? Tavsiye alabilir miyim?
neutrogena tek adımda makyaj ve yüz temizleme jeli ni kullanıyorum 3 yıldır. çok memnunum sizde tek adımda komple yolsun gözü yüzü toniği uğraştırmasın derseniz kesinlikle öneririm
bir tek ben mi kullanmiyoum bunlardan ya.
sabah yuzumu suyla yikiyorum uyanmak icin o sayılir mi :D
Sayılır bende öyle yapıyorum
Musluk suyu en ideali. Soğuk soğuk bir yıkıyorsun yüzünü. Çivi çaksan hissetmezsin. O derece pürüzsüz ve soğukkanlı bir cilt.
her sabah dogal sabunla yikarim gayet guzel onun disinda kimyasal bir urun kullanmiyorun
Adı ne
Cevap
15Cevap
Evet kullanıyorum oriflame bin temizleme sütü tonik ve leke azaltan gece gündüz kremi kullanıyorum memnunum 😊 AradA yoğurt sürerim limon sürerim yüzüme
clinique yüz temizleme jeli ve nemlendirici kullanıyorum, bizim havuzda bolca kimyasal var ve yüzüm kayış gibi oluyor ve hemen yağlanıyor
Usenmezsem sabah akşam ımex in sabununu kullanıyorum akşamları üstüne özel hazırlanmış alkol gül suyu gliserin vs içeren bir tonik
Hergun gunde 1 kere yuzumu kukurtlu sabunla yikiyorum
Her gece yatmadan yuzume bolca pudra sürüyorum sabah yikiyorum (sivilce ve izleri icin)
Makyaj yapmıyorum yapsamda silmeden asla yatmiyorum
Garnier 3 u bir arada tavsiye ederim makyaj bile temizliyor hafif olanları tabi
COSMEDICINE HEALTHY CLEANSE ONE-STEP PERFECTED FACE WASH
Dermıkoxmetik bir ürün bu. Cildim çok hassas olduğu için diğer ürünlerin bir çoğu yüzümü tahriş ediyor
Tatlım bu tam benim konum özele gelirsen cilt tipine göre bir çok öneri verebilirim
kardeş ben sivilce tedavisi görüyorum yüzüm kurudu nemlendirmesi için A101 de ladiva denen doğal sabun var süper bişey
Garnier 3in 1 maske kullanıyorum her gün ve 2 kez dove men sabunla sabunluyorum haftada 1 kez de siyah nokta bandı kullanmaktayım
Garnie yuz temizleyicisini kullanıyorum cok da memnunum
3 ü bir arada olan mı
Sabahları bir avuç su vuruyorsun uyanmak için filan
En kolayı
Lr aloe vera temizleme jeli
Cildin kuru mu yaglı mı
Yagli
Her gün yüzümü bal ile temizlerim..
Çok buldun tabi
Ciddimiydin dediginde
sephoranın arındrıcı toniğini kullanıyorum
Rosense temizleme sütü ve havuç sabunu
Yüz temizleme jeli kullanıyorum
gül suyu 😚😚😚
Hangi marka yı kullanıyosun bende bir ara kullancaktım
Peki cildin yaglı mı kuru mu
Gerek yok
temizleyici jel
La Roche-Posay
Sperm kullan bak çok etkili ;)
Kezzap
iyi hatrlattın
Demem😊
Sen de deme zaten trump
İşe yarayanı bende
Hicbisey kullanmam
Arap sabunu
Peeling mutlaka
Tuz Ruhu
@irem3434 Tek kullanımlık ne sivilce kalıyor ne gözenek kalıyor ne siyah nokta. İtina ile tavsiye edilir
@irem3434 aa gerçekten inanağmayorummmmmmm 😳😂
Garnier
Evet kanka
Hyr kullanmıyorum
Bioderma
Kullanmam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar