Saçlarımızı günlük olarak şekillendiriyoruz ve bu durum bize zaman sıkıntısı yaşatabiliyor. Bunun önüne geçmek için pratik yöntemleri keşfetmeli, gelişen teknolojiyi takip etmeliyiz.
Saç düzleştirici tarak nedir?
Saç düzleştirici tarak nedir?
Teknoloji ilerledikçe işimizi kolaylaştıracak birçok ürün çıkıyor :) Bunlardan biri de saç düzleştirici taraktır. Saç düzleştirici tarak yapısı itibariyle tarağı andırır, uygulaması çok kolaydır. Aynı zamanda saçlara ısı vererek düzleşmesini sağlar.
Saç düzleştirici tarak nasıl kullanılır?
Saç düzleştirici tarak nasıl kullanılır?
Saç düzleştirici tarağın kullanımı da çok pratiktir. Saçlarınızı tutamlarına ayırın ve tarayın :) İşte bu kadar! Tarama esnasında saçlarınız düzleşecek, daha pürüzsüz görünecektir. Düzleştirici taraklarda saçlar iki plaka arasına sıkışmadığı için performansının düşük olduğu düşülür. Bakalım gerçekten öyle mi?
Saç düzleştirici tarak işe yarıyor mu diye merak edenleri böyle alalım! Düz saç sevenler ve günlük olarak kullananlar için harika bir buluş olduğunu söyleyebilirim. Fakat düzleştirici tarak kalitesi de çok önemli bu durumda, her taraklı düzleştirici saçlara aynı etkiyi vermiyor. Saçları yıpratan, elektriklendiren ve dümdüz yapmayan düzleştirici taraklar mevcut. Ancak saç düzleştirici tarak kullananlar genel olarak memnun kalıyor.
Saç düzleştirici tarak erkek için de çok pratik!
Erkekler kısa saçlarını maşa ve düzleştirici ile şekillendiremiyorlar. Bir yandan tararken bir yandan da saçlarının düzleşmesi onlar için de oldukça pratik bir yöntem oluyor. Fakat dediğim gibi kalite çok önemli.
Aşırı ısı olmadan saç şekillendirme yöntemi: Dyson Airwrap Düzleştirici Tarak Başlığı!
Dyson Airwrap saçları hava akımı ile coanda etkisi yaratarak şekillendiriyor. Şekillendirici saçları mıknatıs gibi kendine doğru çekiyor ve şekillendirmek için üstün çaba sarf etmiyoruz :) Üstelik ısıyı kontrol altında tutarak yıpranmaların da önüne geçiyor.
Saç kurutmak, düzleştirmek, hacim vermek gibi farklı başlıkları olduğu gibi, düzleştirici tarak başlığı da bulunuyor. Kıvırcık ve kabarık saçlarda bile çok etkili olan sert düzleştirme ve narin saçlar için yumuşak düzleştirme tarağı bulunuyor :)
Saç şekillendirme işlemimizi kolaylaştırmak için yepyeni teknolojiler bizi kucaklıyor :) Düzleştirici taraklar da bunlardan bir tanesi, peki maşa kadar pratik mi, iyi şekil veriyor mu? Hepsi merak konusu oluyor, çünkü saçlarımıza şekil vermeden kendimizi iyi hissedemiyoruz :)
Saç düzleştirici taraklar işe yarıyor mu?
Dyson Airwrap yumuşak düzleştirme fırçası
Saç düzleştirici taraklar maşalı saç düzleştiricilerden daha pratik bence. Bir yandan saçlarınızı tarıyorsunuz, bir yandan da dümdüz saçlara sahip oluyorsunuz. Ancak iyisini bulmak önemli, piyasada çok fazla düzleştirici tarak var ve hepsinden olumlu sonuç almak mümkün değil. Bilindik, kaliteli markaları tercih etmekte fayda olduğunu düşünüyorum.
Bunun için Dyson Airwrap saç şekillendirici videolarına göz atmanı öneririm :) Hem kullanımı pratik görünüyor hem de verdiği şekiller harika. Çağla Şikel'in videosunda kısa süre içerisinde saçlar daha canlı, daha hacimli göründü :) Dyson Airwrap'in kıvırcık, bukleli, hacimli, dümdüz saçlar elde etmek için farklı başlıkları da bulunuyor. Ön şekillendirme için kurutma başlığı sayesinde nemli saçlara başlanabiliyor videolarında gördüm. Hepsi çok kaliteli, çok kullanışlı görünüyor.
En bayıldığım özelliği ise saçları aşırı ısı olmadan şekillendirmesi. Isıyı sürekli kontrol edip, düşük ayarda tutuyormuş. Harika değil mi? Saçları kendine doğru çekip şekil vermesine bayıldım. Mıknatıs gibi ayırdıkları tutamları çekip, sarıyor :) Çok pratik, sen de bak bence.
https://i.hizliresim.com/88qmV7.jpg orijinal olup olmadığını saçıni duzlestirici tarak ile taradiginda eğer saçın hayla aynıysa biraz duzlesmisse o orijinal değildir ama tarak saçının tamamını dümdüz yapıosa orjinaldir. saçlarım dalgalı değil sadece yatıp kalktığımda saçlarım bozuluo ondan dolayı yani 😊
Denemedim çünkü benim saçımı düzleştirmeyeceğini biliyorum, kıvırcık saçlarım bence hiç şansı yok :) Eğer senin saçların hafif dalgalı ise belki sende işe yarayabilir.
En İyi Cevaplar