Bende de benzer durum oldu. Profesör dr. İbrahim saraçoğlu nun sivilceler için doğal çözümleri var. Kendimde denedim baya yardımı dokundu ama tam olarak geçmedi. Benimde senin ki gibi iltihaplıydı şimdi normale döndü. Yani sivilcelerde azalma oldu baya ve küçüldüler sivilceler. Neyse uzatmadan anlatıyım ne yapıcağını. 15 gün boyunca akşamları 1 bardak lavanta çayı içmelisin ve elma sirkesiyle maden suyunu karıştırıp her gün 2 kez yüzüne pamukla sivilcelerin olduğu taraflara sürmelisin. İnternette videoları var anlatıyo adam detaylı şekilde. şu an atmak isterdim ancak youtube ye girilmiyo. O yüzden girebildiğince ibrahim saraçoğlunun sivilce kürü diye yazar izlersin :) Geçmiş olsun.
Her sivilce sorunu farklı sebeplere dayanabilir. Kimi zaman enfeksiyondan tut allerjilere veya gıda hassasiyetlerine kadar milyon tane sebebi olabilir. Kimi yaşlarda normal olsa da bir sebepten azabilir.
Bu sorunun cevabını burada bulman mümkün değil, hatta burada bir hekim bile yorum yapsa bizzat görüp muayene etmeden yapacağı kesin bir yorum hatalı olabilir.
Bence bir dermatoloğa görün, sana verebileceğim tek faydalı tavsiye budur.
sivilcene dokunduğunda ağrı acı varsa doktora git. onun dışında önerebileceğim şey sebamed sabun al watsonsta var (15tl flan). eczaneden de imex krem al (20 tl falan). Sabah akşam sadece sebamed sabunla yıka. akşam yatmadan da kremi sür. her bulduğunu yüzüne sürme makyajda yapma 1-2 hafta. cildin kendine gelsin. ben sivilcelermden bu şekilde kurtuldum. temiz kalmazsa ve anca cips çekirdek çikolata yersen zor geçer
Cildiye doktoruna git sana kan tahlili yaptiracak eger sana uygun gorurse roaccutane vericek ama kesinlikle doktor verirse kullan kendi basina kullanma tahlil sonucuna gore veriyor ben Şu an kullanıyorum suratim berbatti 4. Aya yeni girdim duzelmeye basladi yavas yavas
Önce cildiyeciye gitmeni öneririrm. Ama ürün kullanmak istersen mikro silver sivilce seti ve senin cildin içinde Sivera içecek, kullanmanı tavsiye ederim. Sorunun cozumune yardımcı olacaktır. Profilimde link var. Oraya tıklayıp görsellerdeki foto albümüne bakabilirsin.. Gogildan da mutlaka araştır, görsellere bak, yorumları oku. İlgini çekerse özelden de yazabilirsin. Geçmiş olsun.
Roaccutane kullan. Benim sivilceden suratım gözükmüyordu askerdeyken kullandım bu hapı 6 ayda sivilceden eser kalmadı. yalnız yan etkileri biraz ağır en baştan söyliyim
ilk 2 ayda kızarıklık oluyor ama dediğim gibi 6 ay düzenli kullanırsan sabredersen 6 ay sonunda pürüzsüz bir cildin olur. sivilcelerden ve izlerden eser kalmaz
Gayette oluyo kardeşim. Bu sivilcelerden doğal çözümler hariç, ilaçdır antibiyotikdir hepsinin vücuda inanılmaz zararı var. Televizyonlarda uzmanlar bas bas bağırıyo kullanmayın diye.
Canim valla ben Şu an 18 yasindayim 13 yasindan beri sivilcelerim var ne yaptıysam ne surduysem gecmedi kac tane doktora gittim hic bir sey ise yaramadi duydugum herseyi suratima suruyordum dogal cozumlerin hepsi yalan ise yaramiyor yuzunde sivilce yoksa binde bir ayda 2 tane cikan sivilceyse dogallar belki yarar ama buyuk iltihapli ve elleyince tutalacak gibiyse ilac kullanmadan geçmez en iyisi iyi bir doktora git
benzamycin çok etkili bir ilaç. Sadece sivilcenin üstüne akşam yatmadan sür, sabah kalktığında yıka. Elinle yüzü elleme, aşırı azaltıyo. reçetesiz 40 TL
nette bak demodeks yaz çıkacak hayvanlarda da oluo aslında hepimizde var bazılarında uyanıo cildiyee şart ama önce tabi baktir belki başka bisi ama çok benzii ona
En İyi Cevaplar