Soldaki sampuan bende de var. Tuzsuz sampuan o ve gercekten faydasi var. Sagdaki keratini sacinin her yerine sür ve tara. Evdeysen ve disari cikmayacaksan tavsiyem 2 gün sacinda kalsin (fön cekip sacina yedirirsen saclarin düz kalir) sampuan ise keratinin sacinda uzun sure kalmasi icindir. normal sampuanlarda tuz bulundugu icin keratini öldürür
Hayir olmaz. Ama dedigim gibi imkanin olursa 1-2 gün dursun sacinda. birde fön cek olmadi kuruyunca duzlestirici yap mis gibi olur. Tuzsuz sampuani her banyoda kullanmayi unutma :)
keratin kullanmadim. Ama oryal kullandım saçlarımin rengi çok güzel açıldı. oryal kullancaksan eger 15 dkkadan fazla kalmasın yoksa platin gibi olur beyazlar yanar. sana tavsiyem oryal kullan 10-15 dkkadan fazlada kalmasın saçında canım :)
syos un keratınli sac krremini kullanıyorum sadece. şampuandan sonra sacıma surup tarıyorum 15 dk bekletıyorum sonra ılık suyla yıkıyorum baska bı sey yok yanı
ama bu bakım kremi değil keratin sanırım ben kuaför malzemesi satan bir yerden aldım saç keratini için tuzsuz şampuan ve bunu kullanıyomuş kuaförler bu ürünü internette bulamadım orda gold olanı vardı internettede var kadın buna yeni çıkmış dedi ama işte bilgim yok merak ediyorum 😃
şimdi yıkadım kuruttum saçımı sonuç süper bu kadar amatör ve özensizce yaptığım halde çok güzel oldu saçım ve saçımı düzleştirmediğim halde düz kaldı tavsiye ederim
şimdi yıkadım kuruttum saçımı sonuç süper bu kadar amatör ve özensizce yaptığım halde çok güzel oldu saçım ve saçımı düzleştirmediğim halde düz kaldı tavsiye ederim
En İyi Cevaplar