Beyaz tenliyim hangi bronzeri önerirsiniz? Nars'ın bronzeri iyiymiş galiba ama bana pahalı geldi biraz. Yine de önerirseniz alırım ilk kez kullanacağım.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
bahama mama yi kontur yapmak icin kullanabilirsin bronzer olarak olmaz sana acik tenliysen. bende beyaz tenliyim herkesin sevdigi nyc fala bana cok koyu geliyodu. r de loop young markasinin sun powder isimli bronzerinin 1 numarasini almistim cok guzel kokuyo biraz tozutuyo ama guzel veya baska bir alternatif olarak note un bronzeri da cok cok guzel hatta daha fazla sevebilirsin. note un da 10 numarasini kullaniyorum. en acik rengi o zaten. iki markayi da rossmann larda bulabilirsin 😘
Bahama mama yüzde çamur gibi duruyormuş gerçektente çamur gibi bir rengi var. The body shop honey bronzer da iyiymiş diyolar daha uygun fiyatı dokusu rengi falanda hoş görünüyo sanırım ona bakacağm
the body shop 55 lira diye biliyorum note la aralarinda bir fark yok bence note daha uygun fiyatli yine de kendin bilirsin
Valla çok denemedim hani kıyas yapamayacagim haberin olsun en baştan diyim. Bende h&m 'inki var çok güzel ben çok beğendim. bir arkadaşta big mama mıydı ondan var benimkini daha çok beğendi. Fiyatı hakkında bilgim yok ben 5 tl ye almıştım indirimdeydi h&m o ara :)
Bu arada bahama mama ymış. Big mama yazmışım 😂
Kullanma boyle daha gzsn
Cevap
4Cevap
Narsinkini al durumun varsa :) ama bronzeri gunluk kullanmayi terch etmyorum dha dogal olmali bnce gunluk makyaj gerci yuz seklini bilmiyorm ama bu kizdaki fazla abarti geldi bana
The Balm markasının bronzeri cok guzel. Kesinlikle tavsiye ederim. Aydinlatici ile birlikte super ikilim 😍
The balm Bahama mama yı şiddetle tavsiye ederim 3 yıldır tek kullandigim bronzer yerini hiçbirşey tutmuyor 👌
Bahama mama al hem uygun fiyatlı hem işini görür güzel
Benefit Hoola bronzer al. Ben memnunum ondan.
flormarın var bende fena değil
Bronzer değil de brazzers öneririm sana.
Nüpiter de iyi olabilir
Nyx tango bronzing powder- bronze ensemble.
Benefit hoola kesinlikle öneriyorum 😄
Kendi teninde kal bnce
Note bronzer hem ucuz hem başarılı
Nars iyi markadır kullanmadım ama
bence dogal ol
PASTEL gayet iyi
Rimmel london ;)
NARS Laguna Bronzer
Bronzer ne ya :)
Bahama mama
The balm bahama mama
Nars iyi