Bu jel hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullanan var mı? Loreal Paris saç açıcı jel nasıl kullanılır? Saçım kahverengi...

Bu jel hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullanan var mı? Loreal Paris saç açıcı jel nasıl kullanılır? Saçım kahverengi...

Merhaba limonlu şekerim🍋
Sunkiss en sevilen ve en başarılı saç açıcılardan biri kesinlikle. Bende bu üründen nasibimi çok iyi bir şekilde aldım. Bu ürünü her gördüğümde beni genç kız zamanlarıma götürüyor ama ben gözümde canlanmadan koskoca mazi bu ürün hakkında sana biraz bilgi vereyim.💞
Sunkiss saç açıcı jeli ben genellikle temiz, kuru saça uygulamayı tercih ediyorum. Saçlarını bölümlere ayırdıktan sonra, jeli saç diplerinden uçlara doğru eşit bir şekilde dağıtarak sürüyorum. Ürünün etkisini artırmak için saçlarını güneş ışığı altında bekletmen veya saç kurutma makinesi ile ısı uygulaman da mümkün.

Her uygulamada saç renginin bir ton açıldığını gözlemleyeceksin. Ben istediğim renge ulaşana kadar birkaç gün arayla uygulamaya devam ediyorum. Ama sen kesinlikle ürünü kullanmadan önce saçının ufak bir bölgesine uygulayarak bir alerji testi yapmayı da unutma.💁♀️✨
Bu jeli uyguladıktan sonra saçında bekletme süresi aslında senin istediğin sonuca bağlı. Ben genellikle ürünü sürdükten sonra en az 30 dakika saçımda bekletiyorum böylece jel saç tellerime iyice emilmesini sağlayarak etkisini göstertebiliyorum.

Sen daha açık bir ton elde etmek istiyorsan güneşte daha uzun süre bekleyebilir ya da birkaç uygulama yapabilirsin. Zaten ürün saçta ne kadar kalırsa etkisi o kadar fazla oluyor. Ancak her kullanımdan sonra saçının durumunu kontrol etmeyi unutma ve bu uygulama işleminden sonra saçların kuru hissedersen nemlendirici bir maske kullanmanı öneririm. 💧🌞
Boyalı saçlara bu ürünü uygulamak biraz dikkat gerektiriyor. Boyalı saçlarda özellikle koyu tonlara sahip olanlarda beklenen açma etkisi tam olarak gerçekleşmeyebilir veya sonuçlar farklılık gösterebilir.

Eğer saçlarında daha önce yapılan bir boya işlemi varsa jeli kullanmadan önce saçının küçük bir bölümünde deneme yapmanı tavsiye ederim, böylece nasıl bir sonuç alacağını önceden görmüş olursun. Ayrıca, saçlarının sağlığını korumak için her uygulama sonrası saçlarına ekstra bakım yapmayı ihmal etmemelisin! 🌿💆♀️
Bence Loreal'in en çok denen ve memnun kalınan ürünü bence sunkiss açıcı jel. İlk çıktığı zamandan beri bu ürün asla popülerliği kaybetmedi. Bunun da en büyük sebebinin ürünün gerçekten başarılı olması ve bu ürünün ekmeğini youtubedaki çoğu videodan bile anlatabilirim. Bu ürünü kullananların çoğu doğal bir şekilde açılmış saç rengi elde ettiklerini ve çok memnun olduklarını belirtiyor. Ben de kişisel olarak bu jeli zaten çok sevmiştim. Sevmemin asıl nedeniyse saçlarımda ağır bir his bırakmadan hafif ve parlak bir görünüm sağlamış olması diyebilirim.🌼

Bu ürünün trendyol gibi plartfotmlarda ve çekilen sınırsız videolardaki kullanıcı yorumlarında, saçların yumuşak ve sağlıklı kaldığı ürünün kolay uygulanabilir olduğu sıkça vurgulanıyor. Ayrıca jelin kimyasal bir koku yerine hoş bir kokusu olduğuna dair birçok olumlu geri dönüş var. Eğer sen de her ne kadar yeni yaz ayından çıkmış olsakta o hafif dokunuşunu saçlarında hissetmek istiyorsan bu ürünü denemelisin.✨🌞
ben kullandım ablamda kullandı ben kendi sacimda pek etkisini gormedim de ablaminki acilmisti hoştu bence yani boya veya oksijen yerine iyi olur bu arada sacim kumral, ablaminki kahverengi. birde aşamalı renk acici bu gayet iyi diyebilirim._.
ablanınkine kaç kullanımda etki etti?
Bu daha önce hic boya olmamış saclar icin ben kullandim ve aşırı memnun kaldım herkes cok begenmisti cok dogal olmustu rengi
saç diplerine sürdün mü
Hayır ben aralara ışıltı verdim ben hem derine degdirme yanma yapiyo sac diplerinede degdirme
tamam sağol
Bende kullanmak istiyorum ve aklımda ki marka buydu biliyormusun :D ancak bilemiyorum nasıl bir marka o yüzden soruyu takip edeceğim tatmin edici bir cevap okuyana kadar
Cevap
5Cevap
Saçlarım doğal kızıl zaten hayatta bu tür şeyler ya da boya kullanmam
kızıl zaten az bulunur ama bunda zaten amonyak falan yok doğal yani
Guneste mi fayda ediyor bu. Yani sac rengini gunesle mi aciyor. Ben kapaliyim da hani kullanirsam fayda eder mi ondan sordum.
Hayır güneş şart değil. Ancak ısı şart, saç kurutma makinesi, düzleştirici vs. de olur.)
Kullanimi nasil peki
Zaten jel, krem gibi sürüyorsun. İstediğin tutamları ayırıp jeli iyice yediriyorsun. Sonra da ısı ile kurutuyorsun. Yaklaşık 4-5 kullanımda bitiyor.. :)
Benim sacim koyu kayve acik kahveye dondurur anca herhalde
Yiğenim kumral, saçlarına sürdük yazın denize cıkardık baya güzel oldu rengi saçlarının :D
saçınızı açıp kaşınızın simsiyah olması iğrenç olur bence yapmayın
kaşıma da sürerim
Sen bilirsin
Çok iyi bir açıcı tavsiye ediyorum👍🏻 Saç rengini kendin ayarlıyorsun ve şaçı kırıp yıpratmıyor
Kullandım. Tavsiye edrrim
anlatırmısın
Kullanilisi cok basit. Nemli saca uyguluyorsun gunese cikiyorsun ya da kurutma makinesiyle kurutuyorsun. Ama ben gunes de kurumasinn daha etkili oldugjnu dusunuyorum ve sacimi cidden gozle goruljr bir sekilde acti. Gerci ben zaten kumral oldugum icin saclarimin uclari acik renkti ama bu urunun de faydasini gordum. Ve bir de deriyle temas etmemesi gerekiyor. Bu kadar
peki çok teşekkür ederimm
Rica ederim
Ben daha önce kullandım.2 defa çok beğendim
Nasıl oldu?
Saçlarımın uçlarına uygulamadım. Ombreli gibi durdu.3 ton falan açıldı saç rengim
*uyguladım
hm peki alt ksımların sarışın denebilecek kadar açılmışmıydı?
Esas saç rengim koyu kahverengiydi. Senin dediğin renk için 7-8 kullanım olması gerekiyor en az.
hm peki. benim saçım seninkinden daha açık yani sarı ışıltılar var önceden papatya suyu kullandığım için.. 5 kullanımda olur mu?
Belki olabilir :(:
Loreal hayvan deneyleri yapıyor. Tabiki kullanmıyorum. Sen de kullanma
Artık yapmadıklarını açıkladılar.
Artık yapmadıklarını öyle mi? Ya varya size gerçekten üzülüyorum. Hadi bişey deselerde bizde onu bahane etsek diye bekliyosunuz. Nasıl göründüğünüzden çok daha önemli şeyler var.
www.loreal.com/.../the-question-of-animal-testing Bak bunu oku. Artık yapmıyorlar ve zaten ben alsam da almasam da 1 kişiden bir şey değişmez. Diyelim ki tüm Türkiye almadı yine değişmez. Global bir marka. Yani zaten yapmıyorlar artık neden almayalım? Hem de nasıl göründüğümü o kadar önemsemiyorum, Loreal markasını daha önce kullanmadım..
bir kişiden bişey değişmez kafasındaki insanları ciddiye almam mümkün değil. Yazık, sizin gibi olmadığım için mutluyum.
Kullandım çok güzel bişey ya 😊
Saçın ne renkti ve hangi renk yaptın? Kaç kullanımda oldu? :))
Kumraldı 2 ton falan açtım herkes çok beğendi 3 defa kullandım 😊
sarışın denilebilecek durumdamısın peki? :)
O kadar sarışın yapmıyo maalesef 😂
isimi cok cafaflıymıs fıyatıda olemı merk ettım :D
20 Tl
Siyah saclarda cok azda olsa acar mi?
Kızıllaştırarak açıyor
Tesekkurler😚😚
Ben kullandım saçlarımı döktü 😂😂😂😂
olmayan şey dökülmez
Lafmı soktun şimdi 😂😂
boyalı ssaclarda olmuyo benım boyalı
saclarin iyi benim
Kullanmıyorum
bimiyorum
hayır
Kullanmıyorum
Hayır
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?